Kartal Bolu’ya kilitlendi

Kartal Bolu’ya kilitlendi

Hafta sonu Bolusporu ağırlayacak olan Konyaspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zorlu maçtan mutlak üç puan almayı hesaplayan yeşil-beyazlılar, hırslı ve moralli görüntüleri ile tüm camiayı sevindiriyor

Pazar günü, ligin iddialı takımlarından Boluspor’u konuk edecek olan Konyaspor’da hazırlıklar galibiyet parolasıyla yapılırken maçın bilet ücretleri de açıklandı. Lige verilen aranın ardından 13. hafta, Boluspor maçıyla taraftarlarının karşısına çıkacak olan Konya’da hazırlıklar önceki akşam saatlerinde yapılan antrenmanla sürdürüldü. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde yapılan antrenmana salonda çalışan Eser Yağmur ve Ramazan Kahya ile A2 Takım kadrosunda bulunan oyuncular dışında tüm futbolcular katıldı. Almanya’dan dönen Erdal Kılıçaslan ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Isınma hareketleri ile başlayan antrenman, 3 grupta oynanan 5’e 2 ile devam etti. Daha sonra top tekniğine dayalı bir çalışma yapan oyuncular, yaklaşık 1 saat 10 dakika süren antrenmanı yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamladı. Kartallar, Bolu maçı hazırlıklarını dün de öğleden sonra yaptığı antrenmanla devam ettirdi. Bugün ve yarın taktik ağırlıklı çalışmalar yapacak olan yeşil-beyazlılar, Cuma günü duran topların değerlendirileceği kombine idman ve Cumartesi günü ter antrenmanıyla hazırlıkları tamamlayacaklar ve Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler. Konyaspor’da, Koray dışında eksik yok. Tüm futbolcular oynayabilecek durumda. Bu da teknik adamların yüzünü güldürüyor.
Öte yandan, Konyaspor-Boluspor maçının bilet ücretleri de açıklandı. Buna göre sporseverler maçı kale arkası, maraton, yeni ve eski yeşil tribünlerden 1 lira ödeyerek izleyebilecekler.  İlet ücretlerini düşük tuttuklarını belirten yöneticiler taraftarlara çağrıda bulunarak destek için stada davet ettiler. Konyaspor yönetimi kapalı tribün bilet ücretlerini de 20 lira olarak açıkladı.
AMACIMIZ YENİDEN SÜPER LİGE YÜKSELMEK
Konyaspor’un deneyimli isimlerinden Zafer Demir, Boluspor karşısında avantajlarını en iyi şekilde kullanarak maçtan galibiyetle ayrılmak ve lider olarak yollarına devam etmek istediklerini belirtirken, tek amaçlarının Konyaspor’umuzun şampiyon olarak yeniden hak ettiği süper lige geri dönmesi olduğunu söyledi.
Lider olarak girdikleri lig arasını çok iyi değerlendirdiklerini ifade eden tecrübeli oyuncu Zafer Demir “Yoğun tempoda ama bize gerekli olan çalışmaları yaptık. Amaç tabiki var olan eksiklerin en asgari düzeye indirilmesi. Boluspor ile oynayacağımız lig maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ettik. Rakibimizde bir teknik direktör değişikliği yaşandı. Bizi fazla ilgilendirmemekle birlikte Teknik Direktör değişikliklerinin takımlar üzerinde olumlu etki yaptığını görüyoruz. Burada sonuçta bizim takım olarak ne yapacağımız önemli. Boluspor’u biliyoruz. Takım olarak rakibi küçümseme gibi bir durumumuz kesinlikle söz konusu olamaz. Evimizde ve taraftarımızın önünde oynayacağız. Aynı zamanda lider olarak maça çıkacağız. Bu nedenle her türlü avantaj bizden yana olacak diye düşünüyorum. İnşallah Boluspor karşısında o gün iyi bir performans ortaya koyar ve 3 puanı hanemize yazdırırız ve yolumuza lider bir şekilde devam ederiz” dedi.
Takım içerisinde yaşana rekabeti “Burada amacımız Konyaspor’umuzun şampiyonluğuna katkımızın olması” sözleriyle özetleyen Zafer Demir, sezon başında yaşanan kadro dışı kalmasını ise “O dönemde yaşananlarda da benim de hatamın olduğunu biliyorum. Biraz profesyonellik dışında hareket ettim. Ama o günler geride kaldı. Şimdi sadece bugünü ve yarını düşünüyorum” diye konuştu. Demir, Konyaspor’un başarılı olması adına şahısların değil takımın önemli olduğuna değinerek “Ama tabiki de katkımız olursa bu bizi de çok mutlu edecektir. Her futbolcu oynamak ister. Kenarda oturan her futbolcu mutsuz olur. Fakat sahada takımın başarısı için ter döken, mücadele eden arkadaşının emeğine de saygı göstermesi lazımdır. Hocamızdan süre daha açıkçası forma bekliyorum. Kendisinin vereceği karara da kesinlikle saygı duyuyorum. Ben profesyonelim. Ve amacım Konyaspor’un yeniden süper lige çıkmasına 1 dakikada olsa oynayarak katkıda bulunmak. İnşallah sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.