Kartal Antep seferinde

Kartal Antep seferinde

Şampiyonluk yarışının en büyük adaylarından biri olan Konyaspor, yarın Gaziantep Büyükşehir ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlılarda Gaziantep yolculuğu bugün başlıyor

Konyaspor Gaziantep yolcusu. Yarın, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile zor biri maça çıkacak olan Konyaspor’da hazırlıklar galibiyet üzerine yapıldı. Yeşil-beyazlı takımın önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yaptığı antrenmanda futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi. Teknik  direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan çalışmaya bir önceki antrenmanda sakatlanan ve tedavilerine  devam edilen Gökhan Emreciksin ile Serbay Yağız katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti Oyuncular daha sonra çift kale maç yaptı ve çalışma açma-germe hareketleriyle bitti. Kartallar, dün de öğleden sonra taktik ağırlıklı bir çalışma daha yaparak hazırlıkları tamamladı. Konyaspor, bugün sabah kahvaltısının ardından Gaziantep’e giderek Dedeman otelde kampa girecek. Sakatlığı nedeni ile hafta içerisinde iki antrenmana çıkmayarak dinlendirilen Gökhan’ın Gaziantep’te oynayabileceği ileri sürüldü.
MASRAFLAR BU KEZ CAN’DAN
Konyaspor’un TFF 1. Lig’in 31. haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının ulaşım ve konaklama sponsorluğunu Konya Şoförler Odası Başkanı Kemal Can üstlendi. Konyaspor’un sezon başında çıktığı yolda onurlu bir şekilde mücadelesine devam ettiğini ve bugünlere geldiğini belirten Konya Şoförler Odası Başkanı Kemal Can, şu açıklamayı yaptı.  “Konyaspor’a destek Konyalıyım diyen her vatandaşımızın asli görevlerinden biridir. Herkes elinden geldiğince, gücünün yettiği kadar destek vermelidir. Bizde bu konuda üzerimize düşeni yaptık. Tabi ki yapacaklarımız bununla sınırlı kalmayacak. Süper Lig hedefine sağlam adımlarla ilerleyen Konyaspor’u layık olduğu, hak ettiği yerde görmek herkes gibi bizimde en büyük arzumuz. Bu konuda artık Konya şehrinin biraz daha hareketlenerek gerçek anlamda destek verip Konyaspor yönetim kurulunun üstlendiği zor görevde kendilerinin yükünü hafifletmesi gerekir. Umarım ki, kalan 4 haftalık süreci en iyi şekilde atlatarak Konyaspor’un Süper Lig’e yükselişini hep birlikte kutlarız. Buna inanıyoruz.”
ERDİNÇ: SÜPER LİG’DE OLMAK İSTİYORUZ
Artık kritik haftalara girildiğini ve az puan kaybeden takımın hedefe ulaşacağını belirten takım kaptan Erdinç Yavuz, beklentilerin takım üzerinde bir strese neden olduğunu ancak bundan en az şekilde etkilenerek yeni sezonda Süper Lig’de mücadele etmeyi çok istediklerini söyledi. Akhisar Belediyesi Gençlik ve Spor maçında istenilen oyunu sergileyemediklerini ve karşılığında alınan 1 puanın oldukça değerli olduğunu ifade eden takım kaptan Erdinç Yavuz, “Bence 2 puan kaybetmedik, aksine 1 puan aldık. Her takım böyle maçlar oynuyor. Önemli olan inancımızı kaybetmeden hedefe sağlam adımlarla ilerlemek. Bizde bunu yapmak için mücadele veriyoruz. Kaybedilen puanlar sonunda moral bozmaya hiç gerek yok. Artık oldukça kritik haftalara girildi. Kalan 4 maçımızdan en iyi sonuçlarla ayrılarak yeni sezonda Süper Lig’de mücadele etmek istiyoruz. Amacımız ilk 2 takım arasında Süper Lig’e yükselmek” diye konuştu.
‘Hedef doğrultusundaki beklentiler takım olarak üzerinizde bir baskı oluşturuyor mu ?’ sorusuna takım kaptanı Erdinç Yavuz, “Baskı ister istemez tabi ki oluyor. Taraftarlarımız içeride oynadığımız son 3 maçta tribünleri doldurdular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Dolu tribünler önünde coşkulu bir taraftar karşısında oynamak özellikle genç arkadaşlarımızda bir an önce sonuca gitme adına baskıya neden oluyor. Bu da futbolumuzu açıkçası etkiliyor. Hedefli olmanın stresini tabi ki yaşıyoruz. Bunu sadece genç arkadaşlarımız değil biz tecrübeli oyuncularda hissediyor. Ama amacımız bundan en az şekilde etkilenerek mutlu sona ulaşmak. İnşallah bunu başaracağız” cevabını verdi.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum