Kartal, Antalya'da

Kartal, Antalya'da

Torku Konyaspor’ Antalya’da. Cumartesi günü Antalyaspor ile Akdeniz Üniversitesi sahasında karşılaşacak olan Kartallar dün gitti.

Torku Konyaspor’ Antalya’da. Cumartesi günü Antalyaspor ile Akdeniz Üniversitesi sahasında karşılaşacak olan Kartallar dün gitti. Son çalışma bugün. Spor Toto Süper ligde 32 puanla 13. sırada yer alan ve son iki haftada aldığı 4 puanla ligde kalma ümitlerini artıran Torku Konyaspor’da Antalyaspor maçı planları galibiyet üzerine yapılıyor. Dün, öğle saatlerinde taktik ağırlıklı biri çalışma yapan yeşil-beyazlılar, öğleden sonra Antalya’ya giderek kampa girdiler. Kartal’da, son çalışma bugün akşam saatlerinde orada gerçekleştirilecek ve futbolcular dinlenmeye çekilecek.

Torku Konyaspor’da, Antalyaspor maçı öncesi, Mehmet Güven dışında eksik yok. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Erdinç kadroda yerini alacak. Moral iyi. Teknik kadro ve futbolcular 3 puanda birleşti. Ligde, 27 puanla düşme hattında yer alan ve biri çıkış arayan Antalyaspor ile Torku Konyaspor arasındaki maçın çekişmeli geçmesi beklenmekte. Torku Konyaspor bu maçı kazanması halinde deplasmanda 3. galibiyetini alarak puanını 35’e yükseltecek ve rahatlayacak. Kartallar daha önce 20. hafta da Kasımpaşa, 26. hafta da Bursaspor’u evinde yenmişti.

Torku Konyaspor, 29,. Hafta Beşiktaş ile içi sahada Cuma günü, 30. hafta da deplasmanda Çaykur Rizespor ile Pazar günü karşı karşıya gelecek. Kalan maçlarda Akhisar belediye Gençlik ve Kayserispor’u konuk edecek olan temsilcimiz, 32. hafta Karabük deplasmanına çıkacak ve ligi 34. hafta da yine deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçıyla tamamlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.