Kartal Adana’ya hazır

Kartal Adana’ya hazır

Pazartesi günü başlayacak play-off maçlarına katılacak olan Konyaspor, derbi maçlara hazır. Yönetici ve teknik ardamlar, yükselme grubu maçlarına hazır olduklarını, Konyaspor’u Süper Lig’e taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladıl

İstanbul’da Pazartesi günü başlayacak play-off maçlarına katılacak olan Konyaspor, derbi maçlara hazır. İlk gün, Adanaspor ile karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlı takımda antrenmanlar akşam saatlerinde yapılan taktik çalışmalarla devam ediyor. Yönetici ve teknik ardamlar, fizik ve moral motivasyonu olarak yükselme grubu maçlarına hazır olduklarını, Konyaspor’u Süper lige taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını açıkladılar.

ANTRENMANLAR SÜRÜYOR
Konyaspor’da, önc eki akşam teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya dinlendirilen Volkan Koçaloğlu dışında tüm oyuncular katılırken, Görkem ve Ferdi kontrol amaçlı takımdan ayrı düz koşu ve açma-germe hareketleri yaptı. Düzkoşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, saha içerisine kurulan parkurda yapılan çabukluk ve koordinasyon çalışması ile devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcular taktik ve şut çalışması yaptı. Antrenman kaleciler Haluk, Eray ve Nazmi’nin koruduğu kalelere yapılan şut çalışması ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.
Kartallar, Adanaspor ile 17 Mayıs Pazartesi akşamı Ali Sami Yen stadında oynayacakları maçın hazırlıklarını dün de taktik çalışmasıyla sürdürdüler. Hazırlıklar bugün de devam edecek ve yarın ter idmanıyla tamamlanacak.. Bu arada, futbolculara yapılacak ödemeler nedeniyle para arayışları sürüyor.. Pazar günü İstanbul’a giderek Adanaspor maçında takımı yalnız bırakmayacak olan yöneticiler, gittikleri yerlerde ilgiyle karşılandıklarını ve gereken desteği aldıklarını ileri sürerek bu destekten dolayı teşekkür ettiler. 
KAMP YERİ DEĞİŞECEK
Konyaspor’un Silivri kampı 25 kişiden oluşmakta. Takım, 19 Mayıs Çarşamba günü Silivri Clmasis Golf oıtelden ayrılarak Futbsol Federasyonunun Riva tesislerine geçecek. Kadroda şu futbolcular bulunmakta. Ömer Hacısalihoğlu, Haluk Tanrıseven, Tayfun Türkmen, Görkem Görk, Mehmet Ayaz, Ramazan Kahya, Kaue Da Silva, Eser Yağmur, Serhat Akyüz, Erdal Kılıçaslan, Uğur Yanıkdemir, Eray Birniçan, Uğur Akdemir, Umut Kekilli, Mehmet Şen, Zafer Demir, Volkan Koçaloğlu, Ufukhan Bayraktar, Abdulvahit Karacabey, Ferdi Başoda, Yusuf Kurtuluş, Nazmi Terzioğlu, Ali Dere, Niyazi Nayernazlı, Muhammed Yürükuslu.
4 TAKIMA PARA CEZASI
Profesyonel Disiplin Kurulu, Bank Asya 1. ligden 5 takıma toplam 40 bin TL para cezası kesti.. Kurulun, önceki gün yaptığı haftanın son toplantısında, Adanaspor’un, Karabükspor ile oynadığı son maçta taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7 bin 500.TL para cezasıyla cezalandırılmasını kararlaştırdı.. Kurul, Mersin İdmanyurdu kulübünü de, Hacettepe maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 2 bin 500 TL ile cezalandırdı. Disiplin kurulununu cezalarından nasibini, Süper ligin yeni takımı Bucaspor da aldı. Kurul, Bucaspor kulübünü, Kayseri Erciyesspor maçında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 7 bin 500, stadyuma biletsiz seyirci alınmasından dolayı takdiren 2 bin 500. ve tribünlere kapasitenin üzerinde seyirci alınması ve merdiven boşluklarının boş bırakılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 2 bin 500.TL olmak üzere toplam 12 bin 500 TL ceza verdi. Profesyonel Disiplin Kurulu, Samsunspor’u Orduspor maçındaki olaylar nedeniyle 15 bin TL ve Orduspor kulübünü de 2 bin 500 TL para cezasıyla cezalandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.