Kartal 683 yaşında

Kartal 683 yaşında

Konyasporun yaş ortalaması yükseldi. Tecrübeli futbolcuları kadrosuna kazandıran ve Türksel Süper Lige yeniden çıkmak için mücadele eden yeşil-beyazlıların yaş ortalaması 27.30ye yükseldi

Yeşil-beyazlı ekibin yaş ortalaması, tecrübeli futbolcuların transferiyle 27.32’ye yükseldi. Kadrosunda, A 2 liginde oynayan gençler dışında 25 futbolcu bulunan Konyaspor’da en yaşlı futbolcular: 33 yaşındaki Recep, Ömer, Abdülvahid ve Zafer Demir.  En genç futbolcular ise; Uğur Akdemir ve kaleci Eray Birniçan. Futbolcuların 7’si Karadeniz, 6’sı Yurt dışı doğumlu

Konyaspor yaşlandı. Evet, yeşil-beyazlı ekipte sezon öncesi transfer edilen tecrübeli futbolcular yaş ortalamasını yükseltti. Kadrosunda, A2 liginde oynayan gençler dışında 25 futbolcu bulunan yeşil-beyazlı takımın toplam yaşı 683’e çıktı. Ortalama yaş oranı ise 27.32 oldu. Futbolcuların 6’sı Yurt dışı, 7’si ise Karadeniz doğumlu. Konya’da Dünya’ya gelen tek futbolcu: Uğur Yanıkdemir.
Kartal’da, en yaşlı futbolcular: 33 yaşındaki kaleci Recep, sağ bek Ömer, orta sahanın beyni Abdülvahid ve takıma yeniden dönen Zafer Demir olurken, bu futbolcuları 32 yaşla kaleci Haluk ve Tayfun ile 31 yaşla Volkan izlemekte. En genç futbolcular ise; 22 yaşındaki kaleci Eray Birniçan ve Uğur Akdemir.  Konyaspor’da oynayan diğer futbolcuların yaşları şöyle: Görkem (26)). Ufukhan (24). Mehmet Ayaz (28). Ramazan (26). Poljac (26). Da Silva (27). Eser (27). Erdal (27). Dursun (27). Uğur Yanıkdemir (27). Koray (23). Umut (26). Mehmet Şen (28). Ferdi (27). Yusuf (24).
Yeşil-beyazlı takımda yer alan futbolcuların 6’sı Yurt dışı, 7’si Karadeniz doğumlu.. Yurt dışında Dünya’ya gelen futbolcular; Da Silva ve Poljac ile birlikte Eser (Almanya), Erdal (Almanya), Dursun (Avusturya), Umut (Almanya). Ömer (Pazar), Ufukhan (Arsin), Mehmet Ayaz ve Yusuf (Trabzon), Volkan (Samsun) ve Ferdi (Ordu), Abdülvahid (Boğazlayan) Karadeniz doğumlu futbolcular.. Konyaspor’da Görkem, Eray ve Uğur Akdemir İstanbul, Ramazan ve Koray ise İzmir’de dünya’ya geldi. Diğer futbolcuların doğum yerleri ise şöyle; Recep (Tekirdağ). Volkan Fındık (Muğla). Tayfun (Anamur). Mehmet Şen (Lüleburgaz). Haluk (Erzurum). Zafer Demir (Erzurum).
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.