Kartal, 4 de 4 peşinde

Kartal, 4 de 4 peşinde

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Sakaryasporu konuk edecek olan Konyaspor, üst üst 4. maçını da kazanmak istiyor. Konyaspor-Sakaryaspor maçını Çağatay Şahin yönetecek.

Pazar günü kendi saha ve seyircisi önünde Sakaryaspor’u konuk edecek olan Konyaspor, üst üst 4. maçını da kazanmak istiyor. Konyaspor-Sakaryaspor maçını Çağatay Şahin yönetecek. Kartal’da moral iyi

 

Konyaspor’da, Sakaryaspor maçı için geri sayım başladı.  Ligde kalma mücadelesi veren rakibini yenerek üst üste 4. galibiyetini alarak yoluna emin adımlarla devam etmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda moral süper. Tüm camia galibiyette birleşti. Konyaspor’da, Pazar günü içi sahada oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçın hazırlıkları da sürüyor. Önceki gün, akşam saatlerde gerçekleştirilen günün ikinci antrenmanı Selçuklu Belediyesi Şehit Muharrem Samur stadyumunda yapıldı. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana tesislerde tedavi olan Ali Dere ve Gökhan Emreciksin dışında kalan tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan, top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam eden antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün de öğleden sonra teknik-taktik çalışması yaptılar. Bugün de taktik çalışacak olan temsilcimizde hazırlıklar Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak. Sakat futbolcuların tedavisi de devam ediyor.

KARTAL EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Bank Asya 1. ligde 21. hafta sonunda, Konyaspor 13 golle en az gol yiyen takım oldu,  Ligde en çok golü, 34 golle ikinci sırada yer alan Kasımpaşa atarken, son sırada bulunan Güngörenspor ise 13 golle en az gol atan takım oldu. Lider Elazığspor’un 13 galibiyetle en çok maç kazanan takım olduğu Bank Asya 1.i ligde, Boluspor 10 beraberlikle ene çok berabere kalan takım olarak istatistiklere geçti. Konyaspor ise, 9 beraberlikle ikinci sırada bulunmakta. Ligde Kasımpaşa 2 yenilgiyle en az yenilen, Güngörenspor 1 galibiyetle ene az maç kazanan, Lityitspor 4 beraberlikle en az berabere kalan ve alt sıralarda yer alan Sakaryaspor ile Güngörenspor ise 12’şer yenilgiyle en çok mağlup olan takım oldu. 

MAÇIN HAKEMİ: ÇAĞATAY ŞAHİN

Yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un Pazar günü karşılaşacağı Sakaryaspor A.Ş. maçını Çağatay Şahan yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Bank Asya 1.Lig'in 22.haftasında 19 Şubat Pazar günü oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak Konyaspor-Sakaryaspor A.Ş. maçında Manisa'dan Çağatay Şahan'ın görev yapacağını açıkladı. Şahan'ın yardımcılığını Volkan Akçit ve Oğuz Terzi yaparken, maçın dördüncü hakemi Muhammet Başkan. Bank Asya 1.Lig'de 22.haftanın maçları ve yönetecek hakemler şöyle: Cumartesi günü saat 13.00’de oynanacak olan Erciyes-Karşıyaka maçını Taner Gizlenci,  saat 16.00’da oynanacak Gaziantep Belediye-Akhisar Belediye maçını Aytekin Durmaz, saat 19.00’da oynanacak olan Kasımpaşa-Çaykur Rizespor maçını ise Hüseyin Göçek yönetecek. Pazar günü saat 13.30’da oynanacak Konyaspor-Sakaryaspor maçını Çağatay Şahin, Tavşanlı Linyit-Denizlispor maçını Hakan Ceylan, Elazığspor-Güngörenspor maçını ise Koray Gençlerler yönetecek. Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Göztepe-Giresunspor maçını Volkan Bayarslan, saat 19.00’da oynanacak olan Adanaspor-Boluspor maçını ise Kutluhan Bilgiç yönetecek.  Bank Asya’da 22. haftanın son maçı pazartesi günü saat 20.00’de Bucaspor ile Kartalspor arasında oynanacak ve bu karşılaşmayı da Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.