Kartal 3 puana şartlandı

Kartal 3 puana şartlandı

Bank Asya 1. ligde sezon sonunda, ilik iki sırada yer alarak Turkcell Süper lige çıkmayı amaçlayan Konyasporda, Pazar günü iç sahada Çanakkale Dardanelspor ile oynanacak maçına hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürüyor.

Ligin ikinci yarısına, iç sahada Gaziantep yenilgisiyle başlayan ve ikinci hafta da Kayseri deplasmanında Erciyesspor ile berabere kalarak şampiyonluk yolunda çok önemli 5 puan kaybeden Konyaspor’da Çanakkale maçının planları 3 puan üzerine yapılmakta. Yeşil-beyazlı ekibin önceki gün Tatlıcak tesislerinde yaptığı antrenmana kaleci Haluk dışında tüm futbolculara katıldı. Antrenmanı bazı yöneticilerde izleyerek takımı yalnız bırakmadılar.

Konyaspor’da hazırlıklar dün de teknik-taktik antrenmanıyla devam etti. Bugün de Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapacak olan Kartallar, Çanakkale maçının provasını gerçekleştirecekler. Konyaspor’da, 4 sarı kart cezalısı Abdülvahid ve Volkan Koçaloğlu ile birlikte sakatlıkları süren Haluk, Mehmet Şen, Umut Kekilli, Koray, Uğur Akdemir oynayamayacak.
Konyaspor basın sözcüsü Cengiz Yönet, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisinin Konyaspor için önemli biri kayıp olduğunu, ancak Erciyes deplasmanında alınan beraberliğin önemli olduğunu belirtti ve Çanakkale Dardanelspor’u yenerek çıkışa geçeceklerini söyledi. Yönet, Konyaspor taraftarlarını da stada davet ederek takımı desteklemelerini istedi.
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara ise hafta sonunda oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor maçının sadece yönetimin, teknik ekibin ve futbolcuların maçı olmadığını belirterek, “Bu maç şehrin çıkışa geçme olacak” dedi.  Özkara, Çanakkale maçını kazanacaklarını, bunun için de ellerinden gelen bütün mücadeleyi sahaya yansıtacaklarını söyledi. Taraftarın da bu konuda kendilerine katkı koymasını isteyen Özkara, “Geride kalan iki maçta taraftarlarımızı üzdük. Çanakkale maçında ise onların oyuncularımıza vereceği destekle yine onların yüzünü güldüreceğiz. Dolayısıyla bu maç şehrin maçı olacak. Yönetim, teknik ekip ve oyuncular olarak kendilerini bu maça bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.