Kartal 3 puana kilitlendi

Kartal 3 puana kilitlendi

Bank Asya 1. ligde, Süper lige yükselme mücadelesi veren ve ikinci yarıya kötü başlamasına karşın umutlarını sürdüren Konyaspor’da, Kartalspor maçının hazırlıkları galibiyet parolasıyla yapılıyor.

Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde dün teknik-taktik çalışması yapan Kartallar, bugün antrenör Mehmet Yıldırım yönetiminde taktik ağırlıklı, yarında kombine idman yaparak Konya’daki hazırlıklarını tamamlayacaklar. Konyaspor’un İstanbul seferi, Cuma akşamı, saat 20.15 uçağıyla başlayacak. Titanik otelde kampa girecek olan yeşil-beyazlılar Kartalspor maçı öncesi son çalışmayı Cumartesi günü İstanbul’da yapacaklar. Pazar günü dinlenen ve Pazartesi günü topbaşı yapan yeşil-beyazlılar da teknik adamlar, teknik ve kondisyon çalışmalarının yanısıra moral motivasyonu çalışmalarına da ağırlık vermekte. Yöneticiler de antrenmanları izleyerek takımı yalnız bırakmıyorlar. Sakatlığı iyiye giden Umut ve Haluk’un da takımla birlikte çalışmalara katıldığı Konyaspor’da, Buca maçında sakatlanan Ufukhan’ın tedavisi de sürdürülmekte. Yeşil-beyazlı takımda, uğur Akdemir ve Koray ile birlikte Buca maçının ikinci yarısında kırmızı kart gören Tayfun, Pazar günü İstanbul deplasmanında yapılacak Kartalspor maçının kadrosunda yer alamayacak.

Ligin ikinci yarısına içi sahada Gaziantep yenilgisiyle başlayan ve ikinci hafta da deplasmanda Erciyes ile berabere kalan Konyaspor’da düşüş bu hafta da Buca yenilgisiyle sürdü. İkinci yarıda tek galibiyeti, 3. hafta da Çanakkale karşısında alan Konyaspor, 4 maçta sadece 4 puan alırken, çok önemli 8 puan kaybederek avantajı iyi kullanamadı. Konyaspor’da hedef, Kartalspor’u yenerek moral kazanmak ve yeniden çıkışa geçmek..

ZAFER:HERŞEY BİTMİŞ DEĞİL

Bucaspor yenilgisinin Konyaspor'u Süper Lig hedefinden kesinlikle uzaklaştıramayacağını söyleyen Zafer Demir, sadece biraz morale ihtiyaçları olduğunu ve bunu da zorlu geçecek Kartalspor maçını kazanarak elde edeceklerini bildirdi. Kartalspor maçının diğer maçlar gibi zor geçeceğini bildiklerini ifade ederek açıklamasına başlayan Zafer Demir, "Her maç olduğu gibi bu maçımız da zor geçecek. Hava şartları, zeminin bozukluğu, stadyumun küçük olması gibi şartlar bizi bayağı bir zorlayacak. Takım olarak çok zor ve iyi bir mücadele bizi bekliyor. Mücadele etmeden maç kazanılmıyor. Şu an çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Sadece biraz morale ihtiyacımız var. Tecrübeli arkadaşlarımızla ve diğer arkadaşlarımızla sürekli konuşarak onu da gidermiş durumdayız. Bundan sonra yapacağımız tek şey yolumuza bakmak. Önümüzdeki ilk maç olan Kartalspor mücadelesini kazanarak yeni bir çıkış yakalarız ve yolumuza devam ederiz. Buna takım olarak inanıyoruz" dedi.

Olumsuz sonuçların kendilerini hedeften şaşırtmayacağını söyleyen Zafer, "Taraftarların beklentileri her maçın kazanılması yönünde. Alınan istenmeyen sonuçlardan sonra bizim olduğu gibi onlarında motivasyonun bozulduğunu düşünüyorum. Şu an ikinci sırdaki takımla aramızda sadece 1 puan var. Konyaspor'un sezonun ilk yarısında neler yaptığını herkes biliyor. Bir maç kaybettik diye herşey bitmedi. Lig devam ediyor. Önemli olan uzun maraton sonunda ilk iki içerisinde kendinize yer bulabilmek. Bizim bunu yapacak kapasitemiz ve gücümüzde var. Buna tüm takım olarak inancımız tam. Biz taraftarlarımızı zor günlerde yanımızda görmek istiyoruz. Bu maçla birlikte artık zor günleri geride bırakacağız diye düşünüyorum. Taraftarlarımız kalan haftalarda bize daha fazla destek versinler" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.