Karatay'daki bu binada her türlü ahlaksızlık yaşanıyor!

Karatay'daki bu binada her türlü ahlaksızlık yaşanıyor!

Karatay'ın Karaciğan Mahallesi'nde bulunan, en son Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan, 1 yıldan beridir de boş olan bina, her türlü ahlaksızlığın yaşandığı bir yer oldu.

Karatay'ın Karaciğan Mahallesi'nde yaşananlar, mahalle sakinlerini bıktırdı. 1 yıldan beridir boş olan, en son Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılar bir binada birçok ahlaksızlığın yaşandığı öğrenildi. Mahalleli, ayağa kalktı ve yetkililere “Şu rezaleti bitirin” çağrısı yaptı. Ayrıca mahalle sakinleri, binanın neden boşaltıldığını ve neden 1 yıldır boş, atıl vaziyette olduğunu merak ettiğini, bu konu ile ilgili de bir dönüş alamadığını belirtti.

photo-2024-01-22-12-52-45.jpg

ÖNCE BİNANIN İÇ MALZEMELERİ ÇALINDI!

Ankara Caddesi üzerinde, Karaciğan Mahallesi'nde bulunan bu boş binada birçok ahlaksızlığa şahit olduklarını söyleyen mahalle sakinleri, “İsmimizi vermeden konuşacağız” dedi. İsmini vermek istemeyen mahalle sakinleri, binadan önce kalorifer peteklerinin çalındığını aktararak, “Binanın çoğu iç malzemesi de çalındı” dedi.

photo-2024-01-22-12-52-44-1.jpg

UYUŞTURUCU KULLANANLAR, KADINLI ERKEKLİ BİNAYA GELENLER...

İsmini vermek istemeyen bir başka mahalle sakini de şunları söyledi: “Biz bıktık. Bu binaya girenin çıkanın haddi hesabı yok. Özellikle akşam saatlerinde tanımadık tipler binaya geliyor. Binanın içinde uyuşturucu kullanıldığını duyduk. Kadınlar, erkeklerin birlikte binaya girdiklerine şahit olduk.

photo-2024-01-22-12-52-44-2.jpg

Gayri ahlaki işler de yapılıyormuş binanın içinde. Bizim çocuklarımız var. Mahalle, bu yaşananların hiçbirini hak etmiyor. Akşamdan sonra bu binaya yakın yerde oturanlar dışarıya çıkmaya korkar oldu. Mahalleli, başına ne geleceğini bilmiyor. Mahalleli, bu yaşananlar karşısında çok mağdur. Allah için buraya bir bakın.”

HABER MERKEZİ

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum