Karatayda heyecan sürüyor

Karatayda heyecan sürüyor

Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvasında heyecan sürüyor

Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nda heyecan sürüyor. Bu yıl 12.si yapılan ve Konya’daki resmi kurumları bir araya getirip, tanışma, kaynaşma ve birlikteliği sağlayan bu önemli organizasyona bu yıl 30 resmi kurum katıldı

 

Karatay Belediyesi Geleneksel Resmi Kurumlar arası Futbol Turnuvası’nda heyecan sürüyor. Bu yıl 12.si yapılan ve Konya’daki resmi kurumları bir araya getirip, tanışma, kaynaşma ve birlikteliği sağlayan bu önemli organizasyona bu yıl 30 resmi kurum katıldı. 27 Nisan 2012 Cuma günü start alan turnuvada bugüne kadar 68 karşılaşma oynandı. Karatay Belediyesi Aslanlı Kışla Spor Tesisleri Sentetik Çim sahada oynanan karşılaşmalar nefesleri keserken, turnuvada grup maçlarının ardından 2.tur karşılaşmaları da geride kaldı.

Turnuva tertip komitesi başkanı Hüseyin Rahmi Gündüz, bugüne kadar turnuvada oynanan 68 karşılaşmada 423 golün atıldığını belirterek, “Konya’nın şampiyonlar ligi statüsündeki bu turnuvayı 12.kez düzenlediği için Karatay Belediyesi’ne, sporu seven ve her fırsatta destekleyen Karatay Belediye başkanı Sayın Mehmet Hançerli’ye, tüm resmi kurumlar adına teşekkür ediyorum. Bol gollü, heyecanlı maçlar oynanıyor. Grup maçlarını ve 2.tur maçlarını tamamladık. Sona yaklaştıkça heyecan ve mücadele artıyor. Bugüne kadar maçlar centilmence geçti, kalan maçlar da aynı seviyede geçecektir” dedi.

Bu organizasyonun bir spor şöleni haline geldiğini ifade eden Komite Başkanı Rahmi Gündüz, 2.tur maçları sonunda 8 takımın çeyrek finale yükseldiğini açıkladı. Gündüz, Selçuklu İlçe Milli Eğitim, Karatay Belediyesi, Beyhekim Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Sosyal Güvenlik Kurumu, Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin rakiplerini mağlup ederek tur atladığını, Konya Numune Hastanesi’nin ise Konya Adliyesi’ni, İl Özel İdare’nin de DSİ 4.Bölge Müdürlüğü’nü penaltı atışları sonrasında çeyrek final biletini aldıklarını söyledi.

Turnuva tertip komitesi başkanı Gündüz, C Grubunda yer alan ve ilk 3 sırada yer alarak 2.Tur’a yükselen Beyhekim Ağız Diş Sağlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Karatay Belediyesi’nin Çeyrek finale yükselerek ilginç bir başarıya imza attığını da dile getirdi. Turnuvada Çeyrek Final maçları Pazartesi ve Çarşamba günü oynanacak. Çeyrek Final maçlarında Bölgesel hakem Mustafa Ayçelik görev yapacak. Herkes için futbol il temsilciliği tarafından resmileştirilen turnuvanın detayları www.konyahif.org ve www.karatay.bel.tr adreslerinden takip edilebiliyor.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.