Karatay’da 3. etap yarışları yapıldı

Karatay’da 3. etap yarışları yapıldı

Karatay Belediyesi, Türkiye Bisiklet Federasyonu Konya Bisiklet İl Temsilciliği ve Bisiklet Sporu Kalkındırma Derneği'nin katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen Karatay Düz Bisiklet Yarışları'nda son haftaya girildi.

Geleneksel hale getirilen Ödüllü 3. Karatay Düz Bisiklet Yarışmaların ilk etabı Büyüksinan Pazar Yerinde geniş bir katılımla gerçekleştirilmişti. Yarışların ikinci geçtiğimiz haftaki etabı ise Karkent Pazar Market yanında düzenlendi. Yarışların 3. etabı ise geçtiğimiz cumartesi günü yapıldı. Adalet Parkı’nda koşulan yarışlara her zaman olduğu gibi yine yoğun bir ilgi vardı. Dereceye girenlere ve tüm katılımcılara hediyeler verildi.

Geleneksel hale getirilen Ödüllü Karatay Düz Bisiklet Yarışları'nın dördüncü ve son etabı Olimpiyat Parkı'nda 31 Temmuz Cumartesi günü koşulacak.  Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yarışların sonunda dereceye girenlere bisiklet, eşofman takımı, saat ve futbol topu ödülü verdiklerini ifade ederek, amaçlarının bisiklet sporunu Karatay'da ve Konya'da yaygınlaştırmak olduğunu bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.