Karataş Festivali Sona Erdi

Karataş Festivali Sona Erdi

Adana'nın Karataş İlçe Belediyesi'nce düzenlenen 1. Büyük İskender Festivali sona erdi. Çok sayıda sanatçının sahne aldığı festivalde bayan ve erkekler plaj voleybol turnuvaları, yüzme yarışları, maraton koşusu ve plaj futbol turnuvalarında...

Adana'nın Karataş İlçe Belediyesi'nce düzenlenen 1. Büyük İskender Festivali sona erdi. Çok sayıda sanatçının sahne aldığı festivalde bayan ve erkekler plaj voleybol turnuvaları, yüzme yarışları, maraton koşusu ve plaj futbol turnuvalarında dereceye girenler ödüllendirildi.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e festivali verdikleri katkıdan dolayı teşekkür etti. Festivalin Karataş’ın tanıtımı açısından önemli bir etkinlik olduğunu anlatan Ünal, organizasyona gelecek yıllarda da devam etmek istediklerini bildirdi. Ünal, ilçenin turizm potansiyelinin geliştirilmesi için kazı çalışmalarının tamamlanmasıyla antik Magarsus Kenti Tiyatro alanının da kullanılarak yeni bir konser alanı oluşturulacağını belirtti.

Festivalin son günü Karataş’ta bulunan yoğun kalabalıktan memnun olduğunu ifade eden Başkan Ünal, "Seçim çalışmaları döneminde Karataş halkına sosyal belediyeciliği hayata geçireceğim diye söz vermiştim. Halkın yönetimde söz sahibi olacağı sosyal belediyeciliği hayata geçireceğiz demiştim. İşte bugün bunun örneklerini görüyorsunuz.15 gün önce 40 çocuğumuza sünnet şöleni yaptık. 6 gündür de Karataş’ta festival yapılıyor, eğlenceler yapılıyor. Sizler daha iyilerini hak ediyorsunuz. Ben Karataş halkına bir söz daha vermiştim, siyaset yapmayacağım demiştim. Çünkü ben içinizden biriyim ve sorunlarınızı benden iyi bilen olmaz.Sizlerin ve geleceğinizin üzerinden asla siyaset yapmayacağım. Karataş’ta olması gereken şeyler var. 4 ayda Karataş’ta gerçekleşen değişimi hepiniz görüyorsunuz. Ne makamda, ne de koltukta gözüm var. Bütün derdim sizlere faydalı olmak, hizmet vermek. Sizlerin hizmetkarı olmak." dedi.

"KARATAŞ'TAN KIBRIS'A FERİBOT SEFERİ BAŞLARSA ŞAŞIRMAYIN"

4 ayda yapılan hizmetleri işaret eden Başkan Ünal, şöyle devam etti: "4 ayda bu kadar iş yapılmışsa, bir de 4 yılda ne kadar hizmet yapılır düşünün. Karataş Festival alanı yeniden düzenlenecek. 9 aylık bir proje var, önümüzdeki ay içerisinde başlıyor. Turizm Bakanlığımızın katkılarıyla alanın temeli yeniden atılacak. Festivalimiz önümüzdeki yıl bu alanda yapılacak. İlgili bakanlıklardan ve Vali’mizden sadece Karataş’a ilgi istiyoruz.Önümüzdeki yıl Karataş’tan Magosa’ya deniz otobüsü seferleri başlarsa hiç kimse şaşırmasın.Tek isteğim Karataş’ın sesini duyurmak, iyi yerlere taşımak. Festivalimiz yurt içinde ve yurt dışında ses getirdi.Önümüzdeki yıllarda bu festival daha güzel bir şekilde yapılacak." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.