Karapınar:Yönetim tarih yazdı

Karapınar:Yönetim tarih yazdı

Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar, Yerel ve Ulusal Medyanın temsilcileriyle Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde düzenlenen sohbet toplantısında bir araya geldi.

Göreve geldikleri günden bu yana tek düşüncelerinin Konyaspor'un Süper Lig'deki yerini alması olduğunu ifade eden Bahattin Karapınar, Yönetim olarak her türlü fedakarlıkta bulunduklarını ve Konyaspor'da yeniden bir tarih yazdıklarını belirtirken, bu yolun sonunda Mayıs ayında Süper Lig'e çıkma coşkusunu yaşayacaklarına inandığını söyledi.

2009 yılının Temmuz ayında göreve geldiklerinde Konyaspor'un içerisinde bulunduğu durumu bildiklerini belirterek açıklamalarına başlayan Karapınar, "Problemler çoktu. Ama biz özveriyle çalışarak ve Konyaspor'umuzun başarılı olacağına inanarak bunların üstesinden geldik, gelmeye de devam ediyoruz. Takımlarda inişler çıkışlar olabilir. Ama önemli olan bu dönemleri en az zararla atlatmak. Konyaspor Yönetimi olarak bunu başardık. Ama bu tam anlamıyla bu işi yaptık olarak algılanmasın. Konya'nın önde gelenlerinin ve Konyaspor'u sevenlerin her zamankinden daha fazla desteğine ihtiyacımız var. Yolun yarısını en iyi şekilde tamamladık. Ama daha da önemlisi kalan yarısı. Bu dönemde önümüzü kesmek için çeşitli yollara başvurulabilir. Bunlara hazırlıklıyız. Mayıs ayında şampiyon Konyaspor'un yöneticileri olarak tekrar birlikte olacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
TAŞTEKİN:HEP DESTEK TAM DESTEK
Sohbet toplantısına katılan İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ercan Taştekin ise yaptığı konuşmada "Gelinen noktada müthiş bir başarı var. Ama bunun tamamlanması adına nihai hedefe yani Süper Lig'e çıkılması gerekiyor. Bu takım şampiyon olacak. Ama bunun için Konya şehrinin 'hep destek, tam destek' noktasında üzerine düşeni yapması gerekiyor. Yapacağına da inanıyorum. Başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
KULÜPLER BAYRAM EDİYOR
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, TFF Süper Lig’de önümüzdeki 4 sezonun naklen yayın haklarını kapsayan ihalenin, Türk futbol tarihine belki de altın harflerle geçeceğini, bütün kulüplerin bayram ettiğini söyledi. Karapınar, iki gün önce yapılan naklen yayın ihalesine de değinerek, şunları kaydetti: “İki gün önce yapılan ihale Türk futbol tarihine belki altın harflerle geçecektir. Bütün kulüplerin bayram ettiği günler yaşanıyor. Süper Lig’de özellikle Anadolu kulüpleri 2010-2011 sezonundan itibaren hem daha fazla yarışmacı hale gelecek, hem de borçları varsa bunları temizleme adına önemli adımlar atacak. Ancak Bank Asya 1. Lig açısından aynı şeyleri söyleyemeyiz. Bank Asya 1. Lig’in ihalesi 40 milyon dolar civarında gerçekleşti. Birçok Avrupa liginden daha üst seviyede olan Bank Asya 1. Lig’in de değerinin daha yüksek olması gerekirdi. Ben en az 100 milyon dolar gibi bir rakam bekliyordum. Konyaspor’u asıl ilgilendiren konu, Bank Asya 1. Lig’de şampiyon olup Süper Lig’e çıkarak, tarihinin en büyük borcundan kurtulması için önüne çıkan bu çok büyük fırsatı değerlendirmektir.”
Bu fırsatı değerlendirmek için sportif anlamda ellerinden gelen gayreti göstereceklerini anlatan Karapınar, “Konyaspor mutlaka Süper Lig’de olmalı. Konyaspor’un tarihini yeniden yazma adına bu sene Konyaspor’un yeniden Süper Lig’e çıkması gerekir. Şehrimizin büyüklerine burada büyük görevler düşüyor” diye konuştu. Karapınar, Süper Lig naklen yayın ihalesinde ödenen rakamın Bank Asya 1. Lig’de rekabeti daha da artıracağını, ikinci devre çok sayıda takımın şampiyonluk için kıyasıya mücadele edeceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.