Karapınarlı Barış Şekerspor’da

Karapınarlı Barış Şekerspor’da

Karapınar Belediyespor’un 16 yaşındaki futbolcusu Barış Demirel,Konya Şekerspor’a transfer oldu.

Futbola geçtiğimiz yıl Karapınar Belediyesor kulübünde başlayan Barış, oynadığı futbol ile dikkatleri çekti.

Uzun süredir Konya Şekersor’un takip ettiği barış Demirel, kulüplerin anlaşması ile Konya Şekerspor’a alt yapısına transfer oldu.
Şekerspor’a futbolcu vermekten mutluk duyduklarını kaydeden kulüp başkanı Ahmet çelebi,” alt yapımızda son derece yetenekli sporcularımız var. Bunlardan bir tanesi de Barış’tı. Şeker spor’un Barış’ı istemesi bizleri mutlu etti. Gelecekte bu futbolcumuzun profesyonel anlamda takımda yer alması en büyük isteğimiz. Konya Şekerspor’a, Konyalı futbolculara değer vermesinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Takımın Genel Kaptanı Mithat Korkusuz ise, “Barış hem tekniği hem de sürati ile son derece yetenekli bir sporcu. Daha onu izlerken Rıdvan Dilmen’nin attığı çalımları görürsünüz. Şekerpspor’un çok iyi bir transfer yaptığını düşünüyoruz. Bir kaç sene sonra Barış’ı Şekerspor A kadrosunda göreceğimize inanıyorum. Şekerspor’a futbolcu vermekten mutluluk duyduk. Geçtiğimiz yıl B genç, A genç ve kimi zamanda A takım kadrosunda yer alan bu genç futbolcumuzun kısa sürede ilerlemesi onun yeteneğini ortaya koymuştur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.