Karapınar’da transfer mesaisi başladı

Karapınar’da transfer mesaisi başladı

Karapınar Belediyespor’da transfer harekatı başladı. BAL Ligi’nde küme düşmeme mücadelesi veren yeşil-siyahlılar 4 isimle anlaştığını sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu.

4 yıl aradan sonra yükseldiği Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Karapınar Belediyespor’da transfer harekatı başladı. Yeşil-siyahlılar 3 isimle anlaştığı sosyal medyadan yaptığı açıklama ile duyurdu. Karapınar Belediyespor 3 Ocak 2019 tarihinde başlayacak transfer dönemi öncesinde Bilal Enes Arslan, Ömer Susuz, Mehmet Zeki Uçan ve Cem Çetin ile anlaştığı duyurdu. Karapınar Belediyespor’da transfer harekatının devam edeceği gelen haberler arasında.

SARAYÖNÜ İLE PUAN FARKI 1

Statü gereği Konya takımları arasında ikinci olmak için mücadele eden Karapınar Belediyespor, Sarayönü Belediyespor ile küme düşmeme mücadelesi veriyor. Karapınar Belediyespor ligi Konya takımları arasında 2.sırada bitirmesi durumunda Konya Süper Amatör Lig 2.si ile play-out maçına çıkacak. Sarayönü ile puan farkı 1 olan yeşil-siyahlılar 3 isimle anlaştı. Aynı grupta mücadele ettiği ve şampiyonluk mücadelesi veren rakiplerinden Çubukspor’un kaptanı Cem Çetin ile anlaşan yeşil-siyahlılar bu anlaşma ile gündeme oturdu.Kariyerinde birçok profesyonel maçı olan Cem Çetin’i kadrosuna katarak önemli bir transferi olumlu sonuçlandıran Karapınar Belediyespor, son olarak Anadolu Selçukspor’da forma giyen 40 yaşındaki kaleci Mehmet Zeki Uçan’ı kadrosuna kattı.

HÜCUM HATTI GÜÇLENDİRDİLDİ

Bu sezon ligde 14 gol atan Karapınar Belediyespor, hücum hattını kadrosuna bir forvet katarak güçlendirdi. Geçmiş yıllarda Karapınar Belediyespor forması terleten ve son olarak Korkuteli Belediyespor forması giyen Ömer Susuz’u kadrosuna kattı. Defans hattına daha önce Atiker Konyaspor altyapısında forma giyen ve son olarak Yalova Kadıköyspor’da forma giyen Bilal Enes Arslan’ı transfer ederek gücüne güç kattı.

3 OCAK 2019’DA TRANSFER DÖNEMİ BAŞLAYACAK

Öte yandan amatör liglerde transfer dönemi 3 Ocak 2019’da başlayacak. Ara transfer dönemi işlemleri ise 3 Ocak – 15 Şubat 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Amatör futbolcuların filiz lisans ve vize işlemleri ise 31 Mayıs 2019 tarihine kadar yapılacak.

AHMET SÜTCÜ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.