Karamollaoğlu hakkında partiden açıklama: Sağlık durumu iyiye gidiyor

Karamollaoğlu hakkında partiden açıklama: Sağlık durumu iyiye gidiyor

Parti Sözcüsü Birol Aydın, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun sağlığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun sağlığına ilişkin açıklamalarda bulunan Parti Sözcüsü Birol Aydın, “Genel sağlık durumu oldukça iyi olan muhterem Genel Başkanımız, bir süre daha hastanede istirahat ettikten sonra taburcu olacaktır. Tedbir amaçlı olarak hastanede kalarak tedavisine devam edilen Genel Başkanımız, bir süre de evinde dinlendikten sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam edecektir” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz hafta kovid testi pozitif çıktıktan sonra tedbir ve tedavi amaçlı Ankara Şehir Hastanesinde müşahede altına alınan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun tedavisi sürüyor. Genel sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilen Karamollaoğlu’nun, hastanedeki tedavisinin birkaç gün daha süreceği belirtildi.

“HERKESE SELAMLARI VAR”

Karamollaoğlu’nun sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, Karamollaoğlu’nun tedavisinin Pazar gününden beri Ankara Şehir Hastanesinde devam ettiğini hatırlatarak, “Genel sağlık durumu oldukça iyi olan muhterem Genel Başkanımız, bir süre daha hastanede istirahat ettikten sonra taburcu olacaktır. Tedbir amaçlı olarak hastanede kalarak tedavisine devam edilen Genel Başkanımız, bir süre de evinde dinlendikten sonra çalışmalarına kaldığı yerden devam edecektir. Bu süreçte kendilerine geçmiş olsun dileklerini ileten ve bir an olsun dualarını eksik etmeyen teşkilat mensuplarımıza ve toplumun her kesiminden vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah, kısa bir süre sonra sağlığına tamamen kavuşacak olan Genel Başkanımız, kendisini merak eden, gelişmeleri yakından takip eden ve şifa temennilerini paylaşan herkese selamlarını iletmektedir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum