Karamercan: Esnaf Müdürümüz hayırlı olsun

Karamercan: Esnaf Müdürümüz hayırlı olsun

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı kararla Esnaf Odaları ve...

Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Konya Büyükşehir Belediye Meclisinin aldığı kararla Esnaf Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğünün oluşturulduğunu ve kısa bir süre önce bu birime atama yapıldığını belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde kurulan Esnaf Odaları Şube Müdürlüğünün Türkiye'ye örnek olacağını ifade eden KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, esnafların belediyelerle olan sorunlarının ve taleplerinin süratli çözümü için bu şube müdürlüğünün oldukça önemli olduğunu söyledi. Belediyeler ile esnaf ve sanatkarların et ve tırnak gibi birbirinden ayrılmaz birer parça olduğunu vurgulayan KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, "Konya'mızda da esnaf teşkilatları ve odalarımız olarak başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere merkez ve ilçe belediyelerimizle uyum içerisinde çalışmalar yürütmekteyiz. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak birliğimize bağlı meslek odalarımız; esnaf ve sanatkarlarımızın belediyelerimiz ile olan diyaloglarını artırmak, yaşanan sorunları çözmek, taleplerine muhatap bulmak ve halkımıza daha kaliteli hizmet sunabilmek için yerel yönetimlerle sürekli olarak işbirliği içerisindeyiz. Sorunlarımızın çözümü noktasında Konya Büyükşehir Belediyemiz bünyesinde bir esnaf masası kurulması için önerilerde bulunmuştuk. Birliğimizin girişimleri ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek'in çabaları meyvesini verdi ve Esnaf Odaları ve Sivil Toplum Kuruluşları Şube Müdürlüğü oluşturuldu, bu birime de değerli bir kardeşimiz müdür olarak atandı. Şube müdürlüğü, esnaf ve sanatkar odalarımız ile koordinasyon içinde çalışacak ve esnafımızın sorunlarını doğrudan çözecek" dedi.

Başkan Akyürek'e teşekkür

Birimin oluşturulması ve şube müdürünün atanmasıyla ilgili olarak Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek'e teşekkürlerini ileten Başkan Karamercan, "Konya'mızda 55 bin aktif esnaf ve sanatkar üyemiz ve 84 meslek odamız adına bugüne kadar bizlere yardımlarını esirgemeyen ve her zaman esnafın yanında olan çok değerli Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Akyürek'e, kararı oylayan belediye meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Esnaflarımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın ve kanaat önderlerimizin desteğiyle Konya'yı hep birlikte geleceğe taşıyacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.