Karadeniz'e sefer bugün

Karadeniz'e sefer bugün

Selçuk Aksoy: Bu karşılaşmayı kazanmayı ve üst üste galibiyetler alarak, yolumuza iyi bir şekilde devam etmeyi hedefliyoruz. Trabzon maçını kazanamazsak bile kaybetmek istemiyoruz

Torku Konyaspor’da Trabzon yolculuğu bugün başlıyor. Takımda 5 eksik var. Moral iyi.  Ligin 9. haftasında, deplasmanda Trabzonspor ile Pazar günü karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da planlar puan için yapılıyor. Önceki akşam, ilk 15 dakikası dışında basın ve taraftarlara kapalı olarak çalışan Kartallar, dün de basın ve taraftarlara kapalı olarak taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Bugün sabah bir antrenman daha yapacak olan yeşil-beyazlılar öğle yemeğinden sonra Ankara’ya gidecekler. Oradan da Trabzon’a uçacaklar.  Torku Konyaspor’da, kırmızı kart cezalısı Selim, sakat olan Marica, Djalma Campos ve Recep Aydın Trabzon maçı kafilesinde yer alamayacak. Sakatlığı süren ve takımdan ayrı düz koşular yapan Dimitar Rangelov’un durumu dünkü antrenmanda belli olacaktı. 
 
9 PUANLA 13. SIRADAYIZ
Ligde geride kalan 8 hafta da 9 puanla 13. sırada yer alan Torku Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular Trabzon deplasmanından puanla dönmek için kenetlendi. Takımda moral iyi. Kırmızı kart cezasını tamamlayan Ali Çamdalı teknik adamlar görev vermesi halinde oynayacak. Selim ise kırmızı kart cezası nedeniyle oynayamayacak. Trabzonspor ise, 8. hafta sonunda 9 puanla 12. sırada yer aldı. 
 
AKSOY: PUAN İÇİN GİDECEĞİZ
Torkui Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Seyçuk Aksoy, Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile oynayacakları karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti. Trabzonspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılıp, üst üste ikinci galibiyeti istediklerini dile getiren Aksoy, “Eksiklerimiz var. Bunun sıkıntılarını çok çektik,  çekiyoruz ama biz yinede elimizden geleni yapıyoruz. Yarın deplasmanda Trabzonspor ile  karşılaşacağız. Bu karşılaşmayı kazanmayı ve üst üste galibiyetler alarak, yolumuza iyi bir şekilde devam etmeyi hedefliyoruz. Trabzon maçını kazanamazsak bile kaybetmek istemiyoruz” diye konuştu. 
RECEP ÇINAR - merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.