Karadeniz’den Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Tam Destek

Karadeniz’den Tobb Başkanı Hisarcıklıoğlu’na Tam Destek

Karadeniz Bölgesi oda ve borsa başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Olağan Genel Kurulu öncesi Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu için destek imzası verdi.

Karadeniz Bölgesi oda ve borsa başkanları, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Olağan Genel Kurulu öncesi Başkan Rifat Hisarcıklıoğlu için destek imzası verdi. Hisarcıklıoğlu’na listeyi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Salih Zeki Murzioğlu iletti.

Yapılan seçimlerden sonra yeni oluşan Karadeniz Bölgesi oda ve borsa başkanları, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaret etti. TOBB Birlik Merkezi’nde samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Karadeniz Bölgesi’nin bütün oda ve borsa başkanları, 1 Ağustos 2013 tarihinde gerçekleşecek olan TOBB Olağan Genel Kurulu’nda Rifat Hisarcıklıoğlu’nun yanında olduklarının mesajını verdi. Ziyarette söz alan Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Türkiye’nin; bölgesinde ve dünyada giderek güçlenen önemli ve değerli bir aktör haline geldiğini, bu yükselişte sayıları 1.5 milyona ulaşan müteşebbisin çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin de katkısının büyük olduğunu ifade etti.

Türk müteşebbisinin ulusal ve uluslararası platformda gurur vesilesi olan TOBB’un bu denli etkin olmasında; camiaya yıllarını vermiş başarılı iş adamı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katkısının büyük olduğuna vurgu yapan Murzioğlu, “TOBB, Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında bugüne kadar ulusal ve uluslararası alanda katma değeri yüksek, önemli çalışmalara imza atmıştır. Milletlerarası Ticaret Odası, Avrupa Odalar Birliği, İslam Odaları Birliği, Milletlerarası Ticaret Odası gibi uluslararası yapılarda üstlendiği görevler, Türk iş dünyası adına büyük gururlara vesile olmuştur. Bu vesileyle ülkemizin kalkınmasının tavan yaptığı bu dönemde; başarılarımızın devam etmesi ve pekişmesi için Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ve ülkemizin mutlak suretle, Rifat Hisarcıklıoğlu’na önümüzdeki dönemde de ihtiyacı olduğu düşüncemizi arkadaşlarım adına belirtmek istiyorum.” dedi.

HİSARCIKLIOĞLU’NDAN BAŞKANLARA TEŞEKKÜR

Konuşmasının ardından, Samsun TSO Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, altında tüm Karadeniz Bölgesi oda ve borsa başkanlarının imzası bulunan destek beyannamesini, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na takdim etti. Karadeniz Bölgesi oda ve borsa başkanlarına, kendisine verdikleri desteklerden ötürü teşekkür eden Hisarcıklıoğlu ise bundan önce olduğu gibi bundan sonra da camiaları adına var gücüyle çalışacağını söyledi. Seçim sonuçlarının herkese hayırlı uğurlu olmasını dileyen Hisarcıklıoğlu, TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.