Karadağ: Önemli bir galibiyet aldık

Karadağ: Önemli bir galibiyet aldık

Beko Basketbol Ligi takımlarından Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde, Casa TED Ankara Kolejlilere karşı alınan galibiyetin sevinci yaşanıyor. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Antrenörü Cengiz Karadağ, yaptığı açıklamada, Pınar Karşıyakanın ardından Casa TED An

Hafta içi ABD’li oyuncuları Mack ve Butler’in yaşadığı olaylar nedeniyle sıkıntılı günler geçirdiklerini belirten Karadağ, deplasmanda alınan bu galibiyetle moral bulduklarını ifade ederek, şunları kaydetti: “Maça hem savunmada hem de hücumda çok iyi başladık. Oyuncularımı gösterdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. Rakibimiz de çok iyi mücadele etti. Casa TED Ankara Kolejliler, ortaya koydukları performansla puan tablosunda çok daha üst sıraları hak ediyor. Ancak yaşadıkları şansızlıklar nedeniyle bir türlü istedikleri puanları alamadılar.”

Pınar Karşıyaka maçından önce 3’te 3 hedefiyle yola çıktıklarını hatırlatan Karadağ, “Casa TED Ankara Kolejliler’i de yenerek 2. galibiyeti aldık. Sırada Kepez Belediyesi var. Bu maçı da kazanarak 3’te 3 yapmak istiyoruz. Casa TED Ankara Kolejliler galibiyeti sonrası oyuncularım soyunma odasında galibiyet yemini etti. Kepez’i de yenip çıkışımızı sürdürmek istiyoruz” diye konuştu.

Öte yandan geçtiğimiz günlerde uyuşturucu kullandığı gerekçesi ile gözaltına alınan ve Üniversite’nin başını ağrıtan sporcular Jamar Butler ve Monty Mack ile yolların ayrılmasının ardından yeni oyuncu arayışları başladı. Ligde zor günler geçiren ve üst üste iki haftada kazanmayı başaran sarı-mavililer, yakalanan çıkışı sürdürmek için vakit kaybetmeden bir Amerikalı oyuncu ile anlaşma aşamasına geldi. Henüz ismi açıklanmayan ve büyük bir gizlilik içerisinde transferinin tamamlanması planlanan Amerikalı oyuncunun bugün Konya’ya gelmesi bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.