Karacabey: Hedefimiz Süper Lig

Karacabey: Hedefimiz Süper Lig

Konyasporun Sakaryaspordan transfer ettiği Abdulvahit Karacabey, Bizler Konyasporun yeniden Turkcell Süper Lige yükselmesi için buradayız. Bunu da başaracağımıza inancımız tam. Konya şehrinden tek isteğimiz bizi yalnız bırakmamaları ve her zaman desteklem

Açıklamasına “Büyük bir camia olduğu için Konyaspor’u tercih ettim” sözleriyle başlayan Abdulvahit Karacabey “Daha önce Sakaryaspor’da da birlikte çalıştığım Hüsnü Özkara hocamızın Konyaspor ile anlaşması ve beni buraya davet etmesi Konyaspor’a gelmemdeki bir diğer önemli etkendi. Sonuçta Konyaspor büyük bir camia ve bunu bildiğim için buradayım. Hüsnü Özkara, Bank Asya 1.Lig’i çok iyi bilen bir teknik direktör. Ben Konyaspor’un bu sezon sonunda yeniden Turkcell Süper Lig’e çıkacağına inanıyorum” diye konuştu.

Hedefini “Konyaspor nasıl düştüyse aynı şekilde çıkmak isteyecektir. Bizler bunu gerçekleştirmek adına buradayız. İnşallah bunu da başaracağız” diyerek ortaya koyan başarılı futbolcu Abdulvahit Karacabey, yaşı ile ilgili olarak yapılan eleştirilere karşılık şunları söyledi: “Ben 32 yaşındayım. Bana göre asıl olan yaş değil futbolcunun göstereceği performanstır. İstediklerinizi sahaya yansıtıyorsanız futbolun yaşla alakalı olmadığını anlatıyorsunuz demektir. Ben gücümün kuvvetimin hala yerinde olduğuna inanıyorum. Yaşlı değilim ve vücudumun beni götürdüğü müddetçe futbol oynamayı düşünüyorum. Bunu da sahada herkese göstereceğim.”
Tecrübeli futbolcu Abdulvahit Karacabey, taraftarlara da çağrıda bulunarak “Muhakkak ki taraftar bir takım için çok önemli. Ben son iki sezon Sakaryaspor’da oynadım. Oranında çok ateşli bir taraftarı vardı. Taraftar takımlar adına çok önemli bir avantaj sağlıyor. Konyaspor seyircisini de daha önce rakip olarak oynadığım dönemlerden biliyorum. Taraftarın takıma inanması ve güvenmesi tabiî ki önemli bir olay. Bu inancı onlar tribünlerden bize yansıtırlarsa biz de sahada onlar için elimizden geleni yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.