Karabük'te can pazarı

Karabük'te can pazarı

Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Ankara bölgesinden Bülent Yıldırım düdük çalacak. Sakatlığı süren Mahlangu, sarı kart cezalısı kaptan Hasan Kabze ve kırmızı kart cezalısı Torje takımdaki yerlerini alamayacak

Torku Konyaspor, 25. haftanın açılış maçında, bugün DÇ. Karabükspor ile karşı karşıya gelecek.   Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadında yapılacak ve saat 20.00’de başlayacak maçta Ankara bölgesinden Bülent Yıldırım  düdük çalacak. Bülent Yıldırım'ın yardımcılıklarını ise Serkan Gençerler ile Serkan Çimen yapacak. Maçta 4. hakem olarak Bora Budak görev yapacak. 
Torku Konyaspor bu maçına hazırlıkları dün sabah yapılan taktik antrenmanla tamamlandı. Kartallar öğleden sonra karayoluyla Karabük’e gidereke kampa girdi. Kasımpaşa galibiyetiyle moral ve güven tazeleyen ve rakiplerinden bir adım öne geçen yeşil-beyazlı takımda Karabük maçının planları 3 puan üzerine yapıldı. Takımda üç eksik var. Buna göre, sakatlığı süren Mahlangu, sarı kart cezalısı kaptan Hasan Kabze ve kırmızı kart cezalısı Torje takımdaki yerlerini alamayacak. Konyaspor’da, Mehmet Uslu ve Selim Ay’ın 3’ere sarı kartı bulunmakta. 
Süper ligde, bugünkü maç öncesi Torku Konyaspor 28 puanla 12. ve Karabükspor ise 18 puanla 17. sırada yer almakta. Her iki takımda eksi 11 gol averajına sahip bulunmakta. Torku Konyaspor, bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacak: Kaya- Benjamin Fuchs, Ali Turan, Vukoviç, Mehmet Uslu- Mehmet Güven, Uğur İnceman - Ömer Ali, Ali Çamdalı,  Djalma- Rangelov.
İKİ TAKIM İÇİN DE ZOR MAÇ
Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, Kardemir Karabükspor ile  deplasmanda önemli bir müsabakaya çıkacaklarını belirterek, “İki takım açısından da önemli maç. Karabükspor  iyi bir takım, iyi bir kadroya sahip. Bulundukları ataş çemberinden çıkmak için bizimla oynayacakları maç onlar için dönüm maçı olacak. Büyük bir stres altında oynayacaklar. Biz onlara oranla daha rahatız, dolayısıyla ibre bizden yana.  Aslında iyi takım. Sezon başında iyi bir takım kurmuşlardı. Bazen futbolda her şey düşündüğünüz gibi gitmiyor. Ama futbol böyle bir şey. Lig'de düşme korkusunu bizden daha çok yaşayan takımlar bizim bu maçı kazanmamızı istiyor doğal olarak. Sadece kendi alacağı sonuçla ilgilenmiyor takımlar, rakiplerin alacağı sonuçları da takip ediyorlar. Dolayısıyla  iki takımın da kazanmak istediği bir maç. İnşallah kazanan biz olacağız. Kazanmak istiyorsak sahadaki gücümüzü göstermeliyiz” diye konuştu.
 
SPOR SERVİSİ merhabahaber.com
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.