Karabükle ilk sınav

Karabükle ilk sınav

Lig hazırlıklarını kondisyon ağırlıklı antrenmanlarla sürdüren Konyaspor, Kızılcahamam kampında ilik hazırlık maçını bugün, kendisi gibi ligin yeni takımlarından Karabükspor ile yapacak

Konyaspor’da, Kızılcahamam kampında geri sayım başladı. 10 gün önce Patalya otelde kampa girerek günde çift antrenman yapan yeşil-beyazlılar, kampı 15 Temmuz akşamı tamamlayacaklar. Kartallar, iki günlük izinin ardından 18 Temmuz’da Avusturya’ya gidecekler ve ikinci döneme hazırlıklarını 30 Temmuz’a kadar burada sürdürecekler. Konyaspor’da, önceki akşam yapılan antrenmanda Uğur Yanıkdemir ve Feyyaz Belen takımdan ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, üç grupta top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Oyuncular daha sonra yapılan taktik çalışma ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

Kartal’ın dün sabah teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmana sakatlığı bulunan Uğur Yanıkdemir katılmadı. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra alt sahaya geçen oyuncular, burada çabukluk ve koordinasyona yönelik bir çalışma yaptı. Ana sahaya dönen yeşil-beyazlılar, zamana karşı 3’e 3 ve 6’ya 6 dar alanda yüksek tempoda yarı sahada taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 25 dakika süren antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
İLK MAÇ KARABÜK İLE
Lig hazırlıklarını kondisyon ağırlıklı antrenmanlarla sürdüren Konyaspor, Kızılcahamam kampında ilk hazırlık maçını bugün, kendisi gibi ligin yeni takımlarından Karabükspor ile yapacak.. Antrenman maçı olarak oynanacak karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. Her iki takımda istedikleri kadar oyuncu değiştirerek futbolcularını görme olanağı bulacaklar. Karşılaşmayı bazı yöneticilerde izleyecekler. 
ANDREJC KAMPA KATILDI
Öte yandan Konyaspor'un Çek Cumhuriyeti takımlarından FC Sloven Liberec takımından transfer ettiği 25 yaşındaki forvet oyuncusu Andrej Keric, geçtiğimiz Pazar günü Kızılcahamam kampına katılırken, ilk çalışmasına dün çıktı. Düzkoşu ve ısınma hareketlerinde takımla birlikte çalışan yeni transfer Andrej Keric, daha sonra takımdan ayrı olarak polar saatle koşu çalışması ve açma-germe hareketleri yaparak antrenmanı tamamladı.
FORMAYI FUTBOLCULAR ALACAK
Konyaspor teknik direktörü Ziya Doğan, kampın iyi geçtiğini, futbolcuların çalışmalarından memnun olduğunu ifade ederek, takımda hiçbir futbolcunun formasının garanti olmadığını söyledi. Takım içinde her zaman rekabetten yana olduğunu ifade eden Ziya Doğan, “Yeni bir takımız, yeni takım olmanın bazı avantajları bazı dezavantajları vardır. Oyuncuların yeni olması nedeniyle takım içerisinde forma kapmak için mutlaka bir rekabet olacaktır. Futbolculara formayı ben vermeyeceğim. Futbolcu çok çalışarak  formayı kendisi alacak. Konyaspor’da hiçbir futbolcunun forması garanti değil. Takıma katkı koyan futbolcu formasını alacaktır. Ben bu konuda futbolcularımı uyarıyorum. Umarım futbolcularım da benim ne demek istediğimi anlamışlardır. Onlar da Konyaspor formasının kolay olmadığının bilincindeler. Onlarla birlikte iyi işlere imza atacağımızdan kimse kuşku duymasın” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.