Kapkaç Anı Güvenlik Kamerasında

Kapkaç Anı Güvenlik Kamerasında

İstanbul’da son 5 ay içinde gerçekleşen ve yaklaşık 1 milyon TL’nin çalınması olayları ile ilgili iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yaptıkları bir kapkaç olayı ise güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi....

İstanbul’da son 5 ay içinde gerçekleşen ve yaklaşık 1 milyon TL’nin çalınması olayları ile ilgili iki şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin yaptıkları bir kapkaç olayı ise güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi.

Asayiş ekipleri, İstanbul'un çeşitli yerlerinde son aylarda lüks araçlarla kapkaç gerçekleştiren şebekeyi takip altına aldı. Polis, zanlıların özellikle bankadan çıkan kişileri hedef aldıklarını belirledi. Polisin yaptığı operasyonda A.Ş. (40) ve M.K. (40) isimli zanlılar gözaltına alınarak yapılan işlemelerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kapkaç olayı güvenlik kameraların da yansıdı. Polisin paylaştığı görüntülerde; bankadan çıkan bir şahıs arabasının bagajını açması sırasında eline bulunan çantayı, yanına yanaşan lüks otomobildeki kapkaççılardan biri camdan sarkarak alarak hızla uzaklaşıyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.