'Kanseriz' Diyerek Dolandırdılar

'Kanseriz' Diyerek Dolandırdılar

Akla gelmeyen yöntemlerle vatandaşları mağdur eden dolandırıcılar, bu kez 'Annem kanser hastası oldu' diyerek vatandaşı dolandırmak istedi. Bursa'da iki vatandaş, annelerinin kanser olduğunu söyleyerek para isteyen kişiler tarafından dolandırıldıklarını.

Akla gelmeyen yöntemlerle vatandaşları mağdur eden dolandırıcılar, bu kez 'Annem kanser hastası oldu' diyerek vatandaşı dolandırmak istedi. Bursa'da iki vatandaş, annelerinin kanser olduğunu söyleyerek para isteyen kişiler tarafından dolandırıldıklarını belirterek, polis merkezine müracaat etti.

Yıldırım ilçesi Ankara Yolu Caddesi'nde yürüyen S.T. ve eşi A.T.'nin yanına gelen kimliği belirsiz bir kişi, S.T.'ye sarılarak, "Mahallenizdeki bakkal benim eniştem, annem tümör olduğu için ameliyat olması gerekiyor. 135 lira paraya ihtiyacımız var." dedi. Duygulu anlar yaşayan S.T. ve eşi A.T., şüpheli gence 135 lira para verdi. Mahalleye döndükten sonra dolandırıldıklarını anlayan S.T ve eşi A.T., Bursa Emniyet Müdürlüğü Ertuğrulgazi Polis Merkezi'ne müracaat etti.

Öte yandan, İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne müracaat eden K.Ç., annesinin kanser olduğunu söyleyen kimliği belirsiz kişi tarafından dolandırıldığını söyledi. Polise ifade veren K.Ç., "Yolda yürürken gelip, koluma girdi. Doktor oğlumun ismini söyledi. Annesinin kanser hastası olduğunu, tedavisi için bin liraya ihtiyaç duyduğunu dile getirdi. Ben de yardım amacıyla 400 lira verdim. Parayı akşam getireceğini söyledi, ancak bir daha gelmedi. Dolandırıldığımı anlayınca polise müracaat ettim." dedi. Olayla ilgili cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.