‘Kanımızda vefa var’

‘Kanımızda vefa var’

Kızılay Haftası nedeniyle düzenlenen “Kanımızda Vefa Var” kan bağışı etkinliği Selçuklu Belediyesi ve Türk Kızılayı iş birliğinde Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası önünde başladı. 

Selçuklu Belediyesi sosyal sorumluluk projelerini sürdürüyor. Türk Kızılayı ile iş birliğinde “Kanımızda Vefa Var” kan bağışı kampanyası başlatıldı. Etkinlik 4 Kasım saat 18.00’e kadar devam edecek.  Bir hafta boyunca sürecek  etkinlikte kan bağışında bulunan gönüllülere üzerinde Selçuklu motiflerinin yer aldığı Türkiye forması öğrencilere kalemlik ve puzzle gibi hediyeler takdim ediliyor. 

Selçuklu Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleşen “Kanımızda Vefa Var”etkinliğinin   açılış törenine Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci,  AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Türk Kızılay Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İlker Özkan, Türk Kızılay Konya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Kaya levent, Selçuklu Muhtarlar Dernek  Başkanı Mustafa Avcıoğlu ve Selçuklu Belediyesi meclis üyeleri katıldı. 

HEDEF 5 BİN ÜNİTE KAN BAĞIŞI

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Selçuklu Belediyesi olarak Kızılayımızla birlikte çok önemli etkinliklere, çok önemli organizasyonlara imza atıyoruz. Bu yıl üçüncüsünü gerçekleştiriyoruz. Geçen sene 1453 hedefi koymuştuk ama 3 binin üzerinde kan bağışı burada gerçekleşmişti. İnşallah bu yıl hedefimizi daha da büyütüyoruz 5 bin ünite rakamına ulaşmayı hedefliyoruz. Burada önemli bir sergimiz var. Hem Kızılayımızın tarihi sürecini anlatan hem kurtuluş mücadelemizi,  kurtuluş mücadelemizin süreçlerini anlatan bir fotoğraf sergimiz olacak. Burada yine özel tiyatral gösterilerimiz olacak.” dedi.  

AK Parti Konya İL Başkanı Hasan Angı da bu etkinliğin önemli bir misyona hizmet ettiğine vurguladı. 

BU HİZMETLER DAİM OLSUN

Konya Valisi Vahdettin Özkan ise, Kızılay gibi sivil toplum kuruluşlarımızın belediyelerle iş birliği yapmasının da ayrı bir kıymeti vardır. İnşallah bu faaliyetler milletimizin sulhuna, selametine, sıhhatine vesile olur temennimi ifade etmek istiyorum. Selçuklu Belediyemizi tebrik ediyorum her alanda vatandaşımızın yaşam kalitesini arttıracak hususlara koşturmaktadır. Aynı şekilde milletimizin hissiyatının ifadesi olarak bütün hayır işleri diğer sivil alandaki konularda da bir şekilde müdahil olup yardımcı olmaktadır. Bu yönüyle de kıymete değer bir hizmet ifa etmektedir. Bu hizmetler daim olsun. İnşallah bu hizmetler insanlarımızın da sağlığına, şifasına daha iyi bir yaşam elde etmesine vesile olsun diyorum.” dedi.  

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum