Kanalizasyon Kapağının Neden Olduğu Trafik Kazasında Üç Polis Yaralandı

Kanalizasyon Kapağının Neden Olduğu Trafik Kazasında Üç Polis Yaralandı

Hatay'ın Erzin ilçesinde kanalizasyon kapağının neden olduğu trafik kazasında üç polis yaralandı. İstasyon Caddesi üzerinde devriye gezen sivil ekip otosu, yolda kanalizasyonun oluşturduğu çukura düşünce aracın lastiklerinden biri patladı....

Hatay'ın Erzin ilçesinde kanalizasyon kapağının neden olduğu trafik kazasında üç polis yaralandı. İstasyon Caddesi üzerinde devriye gezen sivil ekip otosu, yolda kanalizasyonun oluşturduğu çukura düşünce aracın lastiklerinden biri patladı. Lastik patlayınca araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç önce elektrik direğine, daha sonra ise yoldan geçen otobüse çarptı. Kazada çeşitli yerlerinden yaralanan polis memurlarının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edilinen bilgiye göre, Hürriyet Mahallesi İstasyon Çaddesi üzerinde devriye gezen sivil polis aracı, kanalizasyon kapağının oluşturduğu çukura düştü. Bu arada aracın lastiklerinden biri patladı. Lastiğin patlaması ile sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti. Polis otosu, önce yol kenarında bulunan elektrik direğine daha sonra yoldan geçen işçileri taşıyan otobüse çarptı.

Kazada araç içerisinde bulunan Vedat Özpolat, Mustafa Yıldırım ve soyadı öğrenilemeyen Musa isimli polis memuru yaralandı. Çeşitli yerlerinden yaralanan polis memurları, olay yerine çağrılan ambulans ile hastaneye kaldırıldılar. Erzin ve Dörtyol'da bulunan devlet hastanesinde tedavi altına alınan polislerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.