Kamp havası süper

Kamp havası süper

Konyasporun Antalya Belek kampı her geçen gün tempo kazanırken, yeşil-beyazlı ekipte hazırlık maçları için de girişimler sürüyor. Yeşil-beyazlılar, Salı günü Eskişehirsporla karşılaşacaklar

Konyaspor’un Belek kampı neşe ve uyum içerisinde devam ediyor. Takımda hava süper. Yorucu antrenmanlara rağmen futbolcuların moralinin yüksek olması ve çalışmalarda oldukça istekli bir görüntü vermesi yüzleri güldürüyor. Kartallar, kampta altıncı günü de çift antrenmanla geçirdi. Konyaspor’da kadro Da Silva’nın da katılmasıyla tamamlandı. Özel maç programı da hafta sonunda netleşecek.

ANTREMANLAR SIKI GEÇİYOR
Belek Sirene Golf Otelde 26 Aralık'ta başlayan devre arası kamp çalışmalarında beşinci günü akşam antrenmanına iki futbolcu dışında tüm futbolcular katıldı. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde otel sahasında yapılan çalışmada Kaue Da Silva ve fitness salonunda çalışan Recep Aydın yer almadı. Düzkoşu, ısınma hareketleri ile başlayan, 5'e 2 ile devam eden antrenmanda oyuncular top tekniğine ve kontrolüne dayalı bir çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman, yarı sahada oynanan çift kale maç ile sona erdi.
HAZIRLIK MAÇLARI NETLEŞİYOR
Kartallar, kampın altıncı gününe, dün sabah çabukluk ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Rahatsızlığı nedeniyle bir süre Konya’da tedavi olan ve istirahat eden Kaue Da Silva dün sabah kampa katıldı.. Ancak, Da Silva ile sakatlığı süren Recep Aydın' takımdan ayrı çalıştılar. Antrenman toplu ve topsuz yapılan ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra kurulan istasyonlarda çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı. Yaklaşık 1 saat 40 dakika süren antrenman çıkış koşuları ve açma-germe hareketleri ile sona ererken, Ufukhan Bayraktar ve Uğur Yanıkdemir'in kısa süreli oyunlarına diğer futbolcular alkışlarla tempo tuttu. Kadrosundan hiç bir futbolcuyu göndermeyen ve yeni transferde yapmayacak olan Konyaspor’da özel maç programı da netleşiyor.. Yeşil-beyazlılar, ilk hazırlık maçını 5 Ocak Salı günü Süper lig takımlarından Eskişehirspor ile oynayacaklar. 7 Ocak Perşembe günü de Sirene Golf otelde 2 Ocak’ta (yarın) kampa girecek olan Alman takımı Hamburg ile bir maç daha yapılması düşünülüyor.
YÖNETİMDEN YENİ YIL KUTLAMASI
Konyaspor yöneticiler, yeni yılda yeşil-beyazlı takımın mutlu sona ulaşacağının altını çizerek, 2010 yılının spor camiasına hayırlar getirmesini dilediler. Konyaspor yönetiminin açıklaması şöyle: “Göreve gelirken tek düşüncemiz; Konyaspor'umuzu, başarıya taşımak yani Süper Lig'e yükseltmekti. Hz.Mevlana'dan sonra en önemli değerimiz olan Konyaspor'umuzun, sportif anlamda Konya şehrinin tanıtımı için üzerine düşeni en iyi şekilde yapması başta gelen ideallerimizdendir. Yönetim Kurulumuz, Teknik Heyetimiz, Futbolcularımız, Taraftarlarımız ve zincirin diğer halkalarını bir araya getirerek başarı çıtasını daha üstlere çıkartırken, yapacağımız çalışmalarla da Konyasporumuz’un geleceğinin sağlam temeller üzerine oturtulmasını sağlamak arzusunda olacağız. Bu bağlamda 2010 yılının Konyasporumuz’un şampiyonluk ve Süper Lig hedefine ulaşacağı bir yıl olacağına inanıyoruz. Bu vesile ile başta Konya şehri olmak üzere Konyaspor camiasının, teknik heyetimizin, futbolcularımızın ve kulüp çalışanlarımızın, tüm dünya insanlığının yeni yılını kutlarken, 2010 yılının Konyasporumuz’a, ülkemize ve tüm Dünya'ya barış, sevgi, huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.