Kamp 2 Temmuzda

Kamp 2 Temmuzda

Konyasporda yoğun günler. Bir taraftan Şekerspor ile birleşme konusu, bir tarafta iç ve dış transfer çalışmaları, bir tarafta kamp programı

Yeşil-beyazlılar, ilk dönem kampını Isparta Davraz’da yapacaklar
Konyaspor’da transfer çalışmaları sürüyor. Lig hazırlıklarına 2 Temmuz’da Tatlıcak tesislerinde başlayacak olan yeşil-beyazlı takımda transfer önümüzdeki hafta içerisinde büyük ölçüde bitirilecek. Konyaspor yönetim kurulundan sızan haberlere göre, 19 Temmuz’da gerçekleştirilecek olağanüstü genel kurulda yönetim bazı yeni isimlerle takviye edilecek. Ancak, lig hazırlıklarının başlayacak olması nedeniyle dış transferin bir an önce bitirileceği ileri sürüldü.. Ancak, yöneticiler yeni isim vermekten kaçındılar. Yabancı futbolcular Pawelek ve Robak’ın geri dönmesi için çaba gösteren yöneticiler, ayrıca Angelov ve Neca’nın üzerinde duruyor.  
İç transferde tek imzayı kaptan Erdinç’e attıran Konyaspor’da, yedek kaleci Ercüment’in yeni sezonda kadroda düşünülmediği bildirildi. Şu anda kadroda kaleci olarak Kaya, Nazmi ve Ali yer almakta.. Yeni bir kalecinin daha gündeme girebileceğini bildiren Konyaspor yöneticileri, Ali Dere’yi süper ligden bazı takımların istediğini, ancak istenilen parayı vermemeleri halinde bırakmak niyetinde olmadıklarını açıkladılar.

 


KAMP PROGRAMI AÇIKLANDI
Konyaspor’da 2012-2013 sezonu hazırlık programı belli oldu. Kartallar, hazırlıklara 2 Temmuz Pazartesi günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılacak antrenmanla başlayacak. Yeşil-beyazlı’lar Konya, Isparta-Davraz ve Bolu Koru Hotel olmak üzere yapacağı 3 etaptan oluşan kamp çalışmalarıyla yeni sezona hazırlanacak. Konyaspor’un yeni sezon hazırlık kamp programıyla ilgili olarak açıklama yapan İdari Menajer Seyit İçgül, 2012-2013 sezonunun ilk çalışmasının 2 Temmuz Pazartesi günü Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılacağını ve yeşil beyazlılarımızın 10 Temmuz’a kadar burada hazırlıklarına devam edeceğini söyledi.
İçgül, “Üç günlük izin sonrasında ikinci etap çalışmaları için 13-26 Temmuz tarihleri arasında Isparta Davraz Sirene hotelde kampa gireceğiz. 14 günlük kampın ardından oyunculara 3 gün izin verdikten sonra üçüncü etap hazırlıkları için 30 Temmuz’da Bolu Koru hotelde toplanacağız ve 10 Ağustos’a kadar çalışmalarımızı burada sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.  
TARAFTAR SABIRSIZLANIYOR
Konyaspor’un yeni sezon için nasıl bir takım kuracağı ve Şekerspor ile birleşmesi noktasında nasıl bir yol haritası izleneceğini bir taraftan meram ederken, bir taraftan da haklı olarak sabırsızlanıyor. Gazetemizi arayan bazı taraftarlar, bu birleşmenin nasıl gerçekleşeceğini merak ederken, transfer konusunda ise beklemenin kendilerini sabırsızlandırdığını ifade ettiler. Konyaspor’da yöneticilerin bu konuda çok sır vermediklerinden yakınan taraftarlar, kulüp başkanı Ahmet Şan’a güvendiklerini, ancak bazı konularda suskun kalmasını ise yadırgadıklarını söylediler.
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.