Kalu Uche geliyor

Kalu Uche geliyor

Yeni sezonda çıtayı yükselten ve hedefini üst sıralar olarak belirleyen Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları sürerken, yeşil-beyazlı ekibin yeni gözdesi Kasımpaşa'nın eski oyuncularından 1982 doğumlu Kalu Uche oldu.

Yeni sezonda çıtayı yükselten ve hedefini üst sıralar olarak belirleyen Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları sürerken, yeşil-beyazlı ekibin yeni gözdesi Kasımpaşa'nın eski oyuncularından 1982 doğumlu Kalu Uche oldu.

 

Yeni sezona güçlü bir kadro ile girmenin hesaplarını yapan Torku Konyaspor’da, transfer çalışmaları sürüyor. Özellikle dış transferde hata yapmamak için ince eleyen sık dokuyan  yeşil-beyazlı yöneticileri yarından itibaren yoğun günler bekliyor. İç transferi bitiren ve dış transferde de Gabriel Torje, Benjamir Fuchs, Barış Öncül, Volkan Fındıklı ve Uğur İnceman’la el sıkışan Torku Konyaspor transfer komitesi,  gözünü takıma katkı koyacak yabancı bir forvet ile kaleci  transferine çevirdi. Santrafor ve kaleci ve iyi bir solbek transferinde hata yapmak istemeyen, dolayısıyla da ince eleyen sık dokuyan yöneticiler ve teknik adamlar, takımı taşıyabilecek nokta transferler yapmak için arayışlarını sürdürüyorlar. Kaleci adaylarından bazılarının Dünya şampiyonasında, ülkelerinin Milli takımlarında oynadığı öğrenildi. Yöneticiler, bu oyuncuların isimlerini gizli tutuyorlar. Torku Konyaspor’un marka değerini artıracak iki transfer daha yaparak çalışmaları yüzde 95 tamamlayacaklarını bildiren yeşil-beyazlı yöneticiler, kaleci ve forvet transferinde hata yapmak istemediklerini yinelediler.

AKSOY: KALU UCHE'YLE GÖRÜŞÜYORUZ

Torku Konyaspor başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, solbek dışında yerli transfere nokta koyduklarını, yi bir yabancı forvet ve kaleci arayışlarının sürdüğünü belirterek, önümüzdeki hafta büyük bir ihtimalle transfere son noktayı koyacaklarını söyledi. Geçtiğimiz sezonu Katar liginde oynayan Kasımpaşa'nın Nijeryalı forvet oyuncusu Kalu Uche ile temaslarının sürdüğünü, bu oyuncu ile el sıkışma noktasına geldiklerini söyleyen Aksoy, “Büyük bir ihtimalle bizim yeni forvetimiz Kale Uche olacak. Bu oyuncu ile görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisi Konyaspor'a gelmek için çaba sarfediyor. 32 yaşındaki bu oyuncu ile iyi bir yabancı kaleci transferi yapıp yeni sezon hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

Kaleci konusunda da görüşlerini açıklayan Aksoy, şu anda 4-5 kaleci üzerinde çalışmalarımız var. Bunların bir kısmı halen Dünya Kupası'nda görev alan oyuncular. İnşallah kısa zamanda forvet, kaleci ve yerli bir solbek transferini gerçekleştirip,  5 Temmuz'da toplanıp hazırlıklarımıza başlayacağız” diye konuştu.

SPOR SERVİSİ  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum