Kalpar: Kazandığımız puan bizim için önemli

Kalpar: Kazandığımız puan bizim için önemli

Bank Asya 1. ligde, dün Samsun’da oynanan ve vasat futbolun aşılamadığı maçın ardından Konyaspor soyunma odasında sessizlik, Samsunspor soyunma odasında ise sevinç hakimdi..

  Ev sahibi Samsunspor’un teknik direktörü Hüseyin Kalpar, maçın ardından şu açıklamayı yaptı. “Çok iyi bir sonuç.. Dahası, 1 puan bizim açımızdan galibiyet kadar çok önemli.  Konyaspor iyi bir takımdı. Tedbirlerimizi ona göre almıştık. Belki maçta çok önemli pozisyon bulamadık, ama pozisyonda vermedik. Almış olduğumuz 1 puan, rakiplerimizin de kaybetmesiyle ligde kalma açısından çok değerli.. Kalan iki maçımızı en az kayıpla geçerek ligde kalacağımıza inanıyorum.”
Konyaspor maçını geride bıraktıklarını söyleyen Hüseyin Kalpar, ligde kalan son iki maça da galibiyet için çıkacaklarını belirterek, Samsun şehrinin takımı Samsunspor’un gerçek yerinin süper lig olduğunun altını çizerek, Samsun’un ileri gelenlerinin yeni sezonla ilgili yeni bir yapılanmaya gitmesinin ve takımın layık olduğu yere gelmesi için çaba göstermesinin gerektiğini söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.