Kalkınma hamlesi yapılmalı

Kalkınma hamlesi yapılmalı

Seçim çalışmaları kapsamında bir kahvede vatandaşlara hitap eden Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayı Mikail Cem Polatdağ, “Ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasın hakkını verebilmek için manevi ve maddi kalkınma hamleleri başlatarak tarihteki şerefli ye

Saadet Partisi 26.Dönem Konya Milletvekili Adayları yaklaşan '1 Kasım Genel Seçimleri' çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Saadet Partisi Konya Milletvekili Adayları; Tacettin Çetinkaya,  İsmail Aydilek, Abdullah Altuntaş,Rauf Büyüktermiyeci, Adnan Yeşilyurt,Ahmet İnoğlu ve Mikail Cem Polatdağ, Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Saydam ve beraberindeki heyetle birlikte önce Konya Eczacılar Odası Başkanı Cemil Karakap'ı ziyaret etti, ardından Konya Kamyon Garajı'nda bulunan kamyoncularla bir araya geldi. Saadet adayları, Konya Kamyon Garajı'nda kamyoncularla birebir sohbet edip dertlerini dinledi. Birçok kamyoncu çektiği kredi borçlarını ödeyemediği ve devletin birçok vergi ve defter ücreti aldığı için geçim sıkıntısı çektiğini söylendi. Yakıt ücretleri ise birçok kamyoncunun belini büken bir diğer sıkıntı diye ekleyen vatandaşlar, çaresiz kaldıklarını ve hükümetten kendilerine yönelik bir adım atılmasını istediklerini söyledi.

VERGİLER VATANDAŞIN BELİNİ BÜKÜYOR

Kamyon Garajı'nda kamyonculara hitap eden Konya Milletvekili Adayı Tacettin Çetinkaya, Saadet iktidarında herkese adil davranılarak tüm vatandaşların sıkıntılarının giderileceğini, belirtti. Türkiye'de nakliyecilerin ve kamyoncuların tüm sıkıntılarını çok iyi bildiklerini dile getiren Çetinkaya, Ak Parti Hükümeti'nin yanlış ekonomik politikaları neticesinde çok ağır iç ve dış borç yaptığını bunun neticesinde vatandaşın sırtına gereksiz vergiler yükleyerek vatandaşın belini büktüğünü söyledi. Saadet Partisi'nin önerdiği ekonomik sistem ile vatandaşları gereksiz vergi yükünden kurtaracaklarını da sözlerine ekleyen Çetinkaya, “Bu seçime barajsız giriyoruz, vereceğiniz 1 oy çok büyük öneme haizdir. Seçim neticesinde bireysel başvuru hakkımızı kullanıp Meclis'te sizleri temsil edebilmek için ne gerekiyorsa yapacağız. TBMM'de Milli Görüş kadroları yeniden yerini alacaktır bundan kimsenin endişesi olmasın” şeklinde konuştu. Günün sonunda ise heyet, Derbent'in köylerini gezerek kahvehanelerde vatandaşlarla buluştu. Derbent'in tüm köylerini dolaşan adaylar vatandaşlarla kucaklaştı, Saadet Partisi seçim beyannamesi dağıtarak dertlerini anlattı.

MADDİ VE MANEVİ KALKINMA BAŞLAMALI

Bir kahvede vatandaşlara hitap eden Konya Milletvekili Adayı Mikail Cem Polatdağ, Türkiye'nin yeniden 'Lider Ülke'  olması gerektiğini ve bunun için çalıştıklarını söyledi. Yeniden 'Lider Millet' ve 'Lider Ülke' olmak için Milli Görüş'ün iktidar olması gerektiğinin altını çizen Polatdağ, “Ecdadımızın bizlere bıraktığı mirasın hakkını verebilmek için manevi ve maddi kalkınma hamleleri başlatarak tarihteki şerefli yerimizi almamız lazım. Ahlaki erezyona uğrayan memleketimizi 'Önce Ahlak ve Maneviyat' düsturu ile yeniden İnancımıza uygun taşıyan Milli ve Manevi değerlerine bağlı nesiller yetiştirmek zorundayız. Bu yeterli olmaz maddi kalkınma hamlesi başlatarak ekonomik bunalımdan kurtulmak ve 'Yeniden Büyük Türkiye' olmak zorundayız. Sizlerin destekleri ve Allah'ın yardımı ile yeniden işbaşına gelerek 'Yeni Bir Dünya'yı kuracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.