Kaleci ve forvet yabancı olacak

Kaleci ve forvet yabancı olacak

Torku Konyaspor'da transfer çalışmaları sürüyor. Futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, iki nokta transfer yaparak kepengi indireceklerini belirterek, alacakları forvet ve kalecinin yabancı olacağını söyledi. Kartal'da kenarlara yerli oyuncu alınacak

Torku Konyaspor’da, transfer çalışmaları sürdürülürken, hafta içerisinde iki yerli oyuncunun imza atabileceği bildirildi. Transfer iki oyuncu daha alınarak tamamlanacak. Yeni sezon için üst sıraları zorlayacak, iddialı bir kadro oluşturmayı amaçlayan Torku Konyaspor transfer komitesi, iç transferden sonra dış transferde de önemli yol katetti. Yerli bir kaleci konusunda görüşmelerini dünde sürdüren yeşil-beyazlı yöneticiler, konunun bugün netleşeceğini dile getirdiler. Olumlu veya olumsuz karara göre ismi açıklanmayan kaleciyle ya hafta içerisinde imza atılacak. Yada diğer adaylara dönülecek.  

Torku Konyaspor’da, hafta içerisinde iki yerli oyuncuya imza attırılacağı açıklandı. Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, iki bek veya kanat oyuncusuyla prensipte anlaştıklarını, hafta içerisinde imzaların atılabileceğini söyledi.

Konyaspor yönetimi olarak, forvet ve kaleci olmak üzere iki nokta transfer yaparak yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirten Selçuk Aksoy, yabancı oyuncu transferinde titiz davrandıklarını da açıkladı ve sözlerini şöyle sürdürdü.

“İki yerli futbolcuya imza attırdıktan sonra iki nokta transfer daha yaparak dış transferi de tamamlayacağız. Yabancı forvet ve kaleci Konyaspor’u taşıyabilecek, ilk 11’de oynayabilecek futbolcular olacak. Doğru karar vermeliyiz. Kaleci konusu bugün netleşebilir. Forvet için ise, yabancı oyuncu arayışımız devam ediyor.. Görüştüğümüz futbolcular var. İnanıyorum ki, bu iki transferi en kısa sürede bitiririz.”

Torku Konyaspor’da, transferini bitirilmesinin ardından, yeni sezon hazırlıkları için kollar sıvanacak. Kamp yerlerinin belirlenmesi, yeni antrenman ve maç formalarının yaptırılmasının ardından Kartallar 5 Temmuz’da Konya’da toplanarak çalışmalara başlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.