KADOİL ve Keykubat törenle açıldı

KADOİL ve Keykubat törenle açıldı

Kadooğlu Petrol Şirketi KADOİL tarafından Konya’da açılan petrol istasyonu ve dinlenme tesisleri dün çok sayıda davetlinin katıldığı törenin ardından hizmete girdi.

Ankara Karayolu 25. kilometrede faaliyete geçen tesislerin işletmeciliğini ise Mardinli işadamı Mahmut Tatlıdede ile Adanalı işadamı Mehmet Kara’nın yapıyor. Tesisler günün 24 saati hem petrol istasyonu hem dinlenme tesisleri olarak hizmet verecek. Tesislerin açılışında konuşan Kadooğlu Petrol Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, “KADOİL adı altında yaklaşık 4 yıl önce attığımız ilk adımın ardından bugün önemli bir mesafe kat ettik. 4 yıl önce verdiğimiz bir söz vardı, 2009 yılı içerisinde akaryakıt istasyonu ve dinlenme tesisleri alanında ilk 15’e girecektik. Bugün 7 bölgede Bölge Müdürlüğü, 10 yerde ikmal tesisleri ile ve her şeyden önemlisi 320 işletmeyle bu sözümüzü tuttuk. Bundan sonraki hedefimiz 2010 yılı içerisinde ilk 10’a girmek. Şirketimizin Konya bayisini işleten Mahmut Bey ise bizim yakın aile dostumuz. Konya’ya hak ettikleri hizmeti vereceklerinden en küçük kuşkum yok. Ben tesislerin hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
KADOİL’in Konya tesisini Keykubat Dinlenme Tesisleri adı altında hayata geçirdiklerini ifade eden işletmeci Mahmut Tatlıdede ise “Konya bizim için önem verdiğimiz bir şehir idi. KADOİL’in güvencesi altında böyle bir yatırımı yapmak bizim için de gurur vesilesi oldu. Yaklaşık 14 dönüm arazi üzerine kurulan petrol istasyonu ve dinlenme tesislerinde alanlarında uzman 30 güleryüzlü personel hizmet verecek. Tesislerimizde özellikle üzerinde durduğumuz bir diğer konu ise mutfağının tamamen Konya’ya has yemek çeşitleri ve Konya mutfağı olması. Sadece petrol istasyonu olarak değil, tüm Konya halkının rahatlıkla piknik yapacağı, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan 15’e yakın firmanın mola vereceği tesislerimizde düğün ve değişik sosyal aktiviteler de gönül rahatlığı ile yapılabilecek” diye konuştu. Konuşmaların ardından tesisler okunan Kuran-ı Kerim ve kesilen kurbanın ardından hizmete açıldı.
ALİ SAİT ÖGE

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.