Kadın Girişimcilere Özel Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

Kadın Girişimcilere Özel Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde belediye tarafından ilan edilen 2016 Kadın Yılı kapsamında Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendi işini kurmak isteyen kadın girişimcile...

KIRKLARELİ (İHA) – Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde belediye tarafından ilan edilen 2016 Kadın Yılı kapsamında Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası olarak kendi işini kurmak isteyen kadın girişimcilere özel “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirileceği bildirildri.

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, girişimcilik kültürünün kazandırılması ve geliştirilmesi, özellikle kadınların kariyer planlarını yaptıkları dönemlerde girişimciliğin bir seçenek olarak önlerine sunulması düşüncesi ile kendi işini kurmak isteyen kadın girişimcilere özel “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” düzenleyeceklerini bildirdi. Açıklamada, kursla ilgili şu bilgilere yer verildi:

“30 kişilik 2 ayrı grup olarak gerçekleştirilecek olan eğitimlerin 1. Grup kurs başlangıç ve bitiş tarihi 21 Mart 2016 - 6 Nisan 2016, 2. Grup kurs başlangıç ve bitiş tarihi 18 - 29 Nisan 2016 olarak belirlenmiştir. Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında ücretsiz olarak yapılacak eğitimlere katılmak isteyen adayların, 1.Grup için 17 Mart Perşembe günü 09.00-16.00 saatleri arasında, 2.Grup için 14 Nisan Perşembe günü 09.00-16.00 saatleri arasında Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılacak mülakata katılmaları gerekmektedir.”

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.