Kabze: Haram lokma yemem

Kabze: Haram lokma yemem

Yeşil-Beyazlı temsilcimizin tecrübeli futbolcusu Hasan Kabze, sosyal medyada kendisine atılan iftiralara vererek, “Bugüne kadar haram lokma yemedim bundan sonra da yemeyeceğim” dedi

Torku Konyaspor'un takım kaptanı ve Türk futbolunun da en karakterli oyuncularından birisi olan Hasan Kabze, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçında bir pozisyon sonrasında kendisine yönelik olarak yapılan eleştirilere cevap verirken, rakibin durumunun kendisini kesinlikle ilgilendirmediğini ve tek düşüncesinin Torku Konyaspor'un başarısı olduğunu söyledi. Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan takım kaptanımız Hasan Kabze, "Galatasaray karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduk. 84.dakikada gol yemek bizim adımıza çok üzücü. Galatasaray şampiyonluğa oynuyor. Bu bizi hiç ilgilendirmiyor. Beni de ilgilendirmiyor. Maçtan sonra sosyal medyada birkaç şey yazılmış. Burak Yılmaz'ın bir pozisyonu var. O pozisyonda ellerimi havaya kaldırıp 'eyvah' dedim sonra da 'Allah'a şükür atamadı' diye söylendim. Atamadığı için sevindim ama kaçırdığı için üzüldüğümü sanan insanlar var. Ben 32 yaşındayım. Bu yaşıma kadar haram lokma yemedim. Bundan sonra da yemeyi düşünmüyorum. Ben çıkıp aslanlar gibi mücadele ettim. Bunu herkes böyle bilsin. İçimde hiçbir zaman oynadığım takıma ihanet etmek gibi bir durum yok. Beni bilen bilir. O pozisyonda kaçırdığı için şükrettim. Galatasaray'ın hangi durumda olduğu beni ilgilendirmiyor" ifadelerini kullandı.

MAÇTAN NELER YAŞANMIŞTI

Galatasaray-Torku Konyaspor maçından Burak Yılmaz'ın kaçırdığı gol sonrası Hasan Kabze'nin yaptığı hareket sosyal medyada olay oldu. Galatasaray-Torku Konyaspor karşılaşmasının en kritik pozisyonlarından biri 74. dakikada yaşandı. Sarı kırmızılı takımın kullandığı korner atışında Hakan Balta'nın kafa vuruşunda yerden seken top Burak Yılmaz'ın önüne düştü. Burak'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

HASAN KABZE DE Mİ ÜZÜLDÜ?

İşte ne olduysa bu anda oldu. Başta Burak Yılmaz olmak üzere bütün Galatasaraylı futbolcular, "Nasıl kaçırdık" diye ellerini başlarına götürdü. Eski bir Galatasaraylı olan Torku Konyasporlu Hasan Kabze de aynı anda buna benzer bir hareketi yapınca sosyal medyada olay oldu. Torku Konyaspor'un başarılı forvet oyuncusu Hasan Kabze'nin bu hareketi Sarı-Kırmzılıların kaçırdığı gole üzüldüğü yönünde yorumlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.