John Deere Metosan güvencesiyle

John Deere Metosan güvencesiyle

Tarım teknolojilerinde dünya markası olan John Deere ve Grimme’nın Konya ana bayiliği, Konya’nın güçlü firmalarından Metosan tarafından yürütülecek.

Dünya’nın en büyük traktör ve tarım ekipmanları üreticilerinden John Deere’nin Konya Ana Bayisi Metosan oldu. 41 yıllık ticari geçmişi bulunan ve hidrolik-pnomatik üretiminde önde gelen marka olan Metosan, Adana Çevre Yolu’ndaki merkezlerinde John Deere’nin satış, servis ve yedek parça tedariği noktasında hizmet verecek.

Konu ile ilgili basın toplantısı düzenleyen Metosan John Deere Genel Müdürü Recep Tokkacı, bayilik ve hizmet süreci ile ilgili bilgiler verdi.

Metosan John Deere Genel Müdürü Recep Tokkacı, 40 yılı dolduran ticari tecrübelerini, dünya markası iki markanın ana bayiliği ile geleceğe taşıma gayretinde olduklarını söyledi.

Genel Müdür Tokkacı, “Ticarette 40 yılı aşkın süredir Metosan ismini en üs seviyeye taşıdık ve başardık.  Aynı zamanda uzun zamandır teknik tarım makineleri üretimi noktasında çiftçilerin ve firmaların çözüm ortağı olduk. Yıllardan gelen bu birikim ve tecrübelerimizi şimdi de John Deere ve Grimme ile paylaşmaya başladık. Tarım sektörünün iki dev firmasının Konya ana bayiliğini alarak çiftçilerimize en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” dedi.

Adana Çevre Yolu üzerindeki showroom ile hem John Deere traktörlerinin, Grimme marka kendi yürür tarım makinelerinin ve diğer ekipmanların satış, servis ve yedek parça hizmetini sunacaklarını ifade ederek, “John Deere ve Grimme gibi iki dev firmanın Konya ana bayiliğini yürütecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çiftçilerimizin John Deere kalitesinde hizmet almasını sağlamak adına, güçlü ve tecrübeli bir ekip kurduk.” Diye konuştu.

Güven ve kaliteyi ön planda tutarak yola çıktıklarını dile getiren Metosan John Deere Genel Müdürü Recep Tokkacı, “Önceliğimiz kusursuz hizmet. Çiftçimizin güven ve sevgisini kazanmak için çalışacağız. Konya çiftçisi her zaman en iyiyi hak etmiştir” şeklinde konuştu.

HAKAN ARMUTCU

2-106.jpg3-089.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.