Jandarmadan Uyuşturucu Ve Kaçak Sigara Operasyonu

Jandarmadan Uyuşturucu Ve Kaçak Sigara Operasyonu

Kahramanmaraş’ta jandarmanın düzenlediği 2 ayrı operasyonda bin 500 gram esrar ve 9 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, firar eden bir kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı....

Kahramanmaraş’ta jandarmanın düzenlediği 2 ayrı operasyonda bin 500 gram esrar ve 9 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, firar eden bir kişinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

    Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçakçılık ve uyuşturucu madde satıcılarına yönelik 2 ayrı operasyon düzenlendi. İlk operasyonda Çağırkan Mahallesi'nde H.G. isimli şahsa ait bir evde arama yapan jandarma ekipleri, bin 500 gram kubar esrar ve 9 kök kenevir bitkisi ele geçirdi.

İkinci operasyonda ise gelen bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri, S.A. isimli şahsın kullandığı otomobili durdurdu. Aramada, aracın alt, yan ve tavan kısmına gizlenmiş halde çeşitli markalarda 9 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan S.A. adliyeye sevk edildi.

    Jandarma, uyuşturucu madde yakalanması olayının firari şüphelisi H.G.’nin yakalanması için çalışma başlattı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.