İznik Gölü'nde Kaybolan 2 Genci Arama Çalışması Sürüyor

İznik Gölü'nde Kaybolan 2 Genci Arama Çalışması Sürüyor

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde gece yarısı deniz bisikleti ile İznik Gölü'ne açılan 2 genci arama çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 14 saattir arama çalışmaları devam ederken gençlere henüz ulaşılamadı.Sabah saatlerine AFAD ve jandarma...

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde gece yarısı deniz bisikleti ile İznik Gölü'ne açılan 2 genci arama çalışmaları devam ediyor. Yaklaşık 14 saattir arama çalışmaları devam ederken gençlere henüz ulaşılamadı.

Sabah saatlerine AFAD ve jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği aramanın ardından sivil savunma ekipleri de olay yerine geldi. Botları ile göle açılan ekipler, kaybolan iki gence ulaşmaya çalışıyor. Bu arada sahilde de umutlu bekleyiş devam ediyor.

OLAY

Orhangazi ilçesinde, gece yarısı deniz bisikleti ile İznik Gölü'ne açılan 2 genç kayboldu. dün gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen olayda; Orhangazi'de yaşayan Murat Şeker (18), Kadir Baki Mutlu (23), Hasan Yesin (21), Çetin Özdemir (22) ve Samet Dönmez (25) İznik Gölü Orhangazi sahiline geldi. Çamlık alandaki iskelenin ucunda oturup çerez yiyip, sohbet eden gençler göle açılmak istedi.

Sahilde zincirli deniz bisikletlerinden birini alarak birlikte göle açılan gençlerden 3'ü 'saat geç oldu, yarın işe gideceğiz' diyerek geri dönerken, Murat Şeker ve Kadir Baki Mutlu biraz daha dolaşacaklarını söyleyerek açılmaya devam etti. Yüzerek sahile çıkan 3 genç, bir süre bekledikleri arkadaşlarından haber alamayınca polise haber verdi.

Gece olay yerine gelen polis ve jandarma ekipleri, arama çalışması başlattı. Sabaha kadar devam eden aramalara rağmen kayıp gençlere ulaşılamadı. Bunun üzerine olay yerine gelen İznik Jandarma Bot Komutanlığı sahil güvenlik ekipleri ile Bursa'dan gelen AFAD ekipleri arama gerçekleştirdi. Aradan 14 saat geçmesine rağmen kayıp gençlere henüz ulaşılamadı. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.