İzmirden zaferle dönün

İzmirden zaferle dönün

Karşıyaka ile deplasmanda zorlu bir 90a çıkacak olan Konyaspor, bugün öğleden sonra karayolu ile İzmire gidecek. Yeşil-beyazlılar, Mövembic Otelde kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak

Konyaspor’da, yarın deplasmanda oynanacak Karşıyaka maçı için geri sayıma başladı. İç sahada alınan Denizlispor galibiyetiyle moral bulan ve Karşıyaka maçına da yüksek moralle hazırlanan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar galibiyet için yapıldı. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki gün teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, top ve pas çalışmasıyla devam eden antrenmanda oyuncular çıkış koşularının ardından top tekniğine dayalı pas çalışması ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Dün de Tatlıcak tesislerinde taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, hazırlıkları bugün sabah yapacakları ter idmanıyla tamamlayacaklar. Konyaspor kafilesi İzmir’e öğlen yemeğinden sonra giderek Mövembic Otel’de kampa girecekler.

SERBAY ÜMİTLİ KONUŞTU

Konyaspor’un genç futbolcusu Serbay Yağız,  sezonun tamamlanmasına 10 maç kala konum itibariyle Süper Lig mücadelesinin içerisinde olduklarını ortaya koyduklarını söyledi. Genç oyuncu Serbay, tek düşüncelerinin kalan maçlarda kendilerini Süper Lig'e taşıyacak sonuçları almak olduğunu dile getirdi. Serbay Yağız, ligin boyunun kısaldıkça takımların hedefleri doğrultusunda zorlu maçlar oynadığını belirterek, açıklamasını şöyle sürdürdü.

"Puan cetvelinde üst sıralarda olmamız rakiplerin bize karşı daha da motive olmasına neden oluyor. Bununla birlikte gerçek anlamda zor maçlar oynuyoruz. Mücadele seviyesi üst düzeyde oluyor. Mücadeleyi bir an bile olsun bırakmadığımız için sonuca gitmesini de biliyoruz. Kalan haftalarda böyle geçecek. Bizim amacımız 10 maçı bizi Süper Lig'e çıkartacak sonuçlarla kapatarak hedefimize ulaşmak. Takdir edilmelidir ki güzel oyundan çok mücadele ve 3 puan önemli. Biz gerçek anlamda takım olarak üzerimizdeki sorumluluğun farkındayız. Bu kesinlikle baskı oluşturmuyor. Aksine zoru başarmanın vereceği mutluluğu yaşamayı sabırsızlıkla bekliyoruz." Serbay Yağız, Karşıyaka'nın kaliteli oyunculara sahip iyi bir takım olduğunu da belirterek kendi oyunlarını oynamaları halinde deplasmandan istedikleri sonuçla döneceklerine inandığını söyledi.

KONYASPOR KÖTÜ YÖNETİLMİŞ

Hollanda’daki Konya Kültür Vakfı’nın açılışına katılan Ak Parti Konya Milletvekili İlhan Yerlikaya ile MHP Konya Milletvekili Faruk Bal, Konyaspor ile ilgili görüşlerini de açıkladılar. Konyaspor’un ekonomik olarak sıkıntılı bir süreç yaşadığını bildiren Yerlikaya ve Bal, kulübün Bahattin Karapınar döneminde kötü yönetildiği için bu sıkıntıları yaşadığını söylediler. Geçtiğimiz günlerde Konyaspor adına önemli bir toplantı yaptıklarını söyleyen vekiller, “Kimsenin Konyaspor konusunda kuşkusu olmasın, bu kulüp içinde bulunduğu kaotik ortamdan mutlaka çıkacaktır. Konya’nın önemli bir kurumu olan Konyaspor’a herkesin destek vermesi gerekir. Yapılan toplantı olumlu geçti, inşallah Konyaspor’u içinde bulunduğu bu durumdan kurtulacak ve hak ettiği yere mutlaka gelecektir” diye konuştular.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.