İzmir Gelinlik Damatlık Fuarı 22 Ocak’ta

İzmir Gelinlik Damatlık Fuarı 22 Ocak’ta

IF WEDDING FASHION İZMİR-8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 22 Ocak 2013 Çarşamba günü açılacak.

IF WEDDING FASHION İZMİR-8. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı, 22 Ocak 2013 Çarşamba günü açılacak. Stant kurulumlarına başlanan, dört gün sürecek ve sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan fuara 171 firma katılacak.

En çok özendikleri ve emek verdikleri fuarlardan birinin bu olduğunu söyleyen İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, “Bir yıldır bu fuara hazırlanıyoruz. 8. IF WEDDING FASHION İZMİR’de iddialıyız. Son yılların en iddialı, en güçlü IF WEDDING fuarını gerçekleştirmeye hazırız.” dedi. Bu yıl fuarın Uluslararası Fuarcılık Birliği (UFI)'ne üye olarak düzenleneceğine ve Türkiye’nin ilk ve tek UFI onaylı gelinlik fuarı olduğuna dikkat çeken Örs, “Yeni fuar alanı ile birlikte fuarımızın çıtasının daha da yükseleceğine, sekizinci fuarımızın bu sıçramaya bir zemin oluşturacağına yürekten inanıyoruz. Bu gelişmeden de büyük heyecan duyuyoruz.” diye konuştu.

Fuar danışma kurulunun son kez toplandığı IF WEDDING FASHION İZMİR’de, hazırlıklara ilişkin detaylar gözden geçirildi. Toplantıya İZFAŞ Genel Müdürü Örs, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, Türkiye Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (TMHGF) Danışma Kurulu Üyesi Nedim Örün, Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği Yönetim Kurulu Üyesi M.İrfan Şenol, Ege Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Burak Sertbaş, İZFAŞ yöneticileri ve sektör temsilcileri katıldı. Ayrıca Arap ve Kuzey Afrika ile İran temsilcilerinin de yer aldığı toplantıda, alım heyetleri hakkında detaylı bilgiler aktarıldı. 150 yerli ve 21 yabancı firmanın katıldığı, sektöre yönelik ve yalnızca profesyonel ziyaretçiye hitap eden fuarda gelinlik, damatlık, abiye giyim ve aksesuarları sergilenecek. Yer sıkıntısı sebebiyle katılımcılar büyük bir titizlikle belirlendi. Katılmak isteyen firmaların marka tescil belgesi, üretim kapasitesi gibi kriterleri gözönüne alındı. İzmir Uluslararası Fuar Alanı’nın bütün hollerinde yapılacak fuara Antalya, Bursa, Çanakkale, Erzincan, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Sakarya illeriyle Lübnan, İtalya, Ukrayna ve Rusya’dan firmalar katılacak.

50’YE YAKIN ÜLKEDEN ALIM HEYETLERİ BEKLENİYOR

ABD, Almanya, Angola, Arap ülkeleri, Avusturya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Bulgaristan, Cezayir, Çin, Filistin, Finlandiya, Fransa, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, Kanada, Katar, Kazakistan, KKTC, Kosova, Kuveyt, Libya, Lübnan, Makedonya, Mısır, Mozambik, Romanya, Rusya ve Rusya ile çevre ülkeler Özbekistan, Slovenya, Suudi Arabistan, Suriye, Tunus, Umman, Ürdün, Yemen ve Yunanistan’dan alım heyetleri bekleniyor. Ayrıca Ekonomi Bakanlığı’nın alım heyeti programında Azerbaycan, Belçika, Fransa, İsrail ve Özbekistan’dan gelecek alıcılarla katılımcılar arasında ikili görüşmeler yapılacak.

İZFAŞ 600’ÜN ÜSTÜNDE ODAYI FUAR İÇİN KAPATTI

Alım heyetleri dolayısıyla bu yıl otel odası sayısında da artış gözlendi. Sadece İZFAŞ tarafından 600’ün üstünde oda, alım heyetleri için kapatıldı. Yabancı alım heyetlerinin konaklama, transfer, tercüme ve ağırlama hizmetleri İZFAŞ tarafından üstlenildi. IF WEDDING FASHION İZMİR, 10.00–19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.