İzmir Enternasyonal Fuarı'nın 100. Yılı İçin Mektup Yazın

İzmir Enternasyonal Fuarı'nın 100. Yılı İçin Mektup Yazın

82. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında düzenlenen, günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte kaybolmaya başlayan iletişim araçlarından mektup yazma etkinliği “100.

82. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında düzenlenen, günümüzde gelişen teknolojiyle birlikte kaybolmaya başlayan iletişim araçlarından mektup yazma etkinliği “100. Yıla Doğru” devam ediyor.
Aynı zamanda kompozisyon içerikli de olabilecek mektuplar, fuar süresince ve daha sonra İZFAŞ Genel Müdürlüğü binasında bulunan “100. Yıla Doğru” sandığına atılabilecek ya da İZFAŞ Kültür Sanat Şefliği’ne elden teslim edilebilecek.

“Düşünün, hayal edin, bekleyin: Yıl 2031! Uluslararası İzmir Fuarı 100 yaşında! Ne olsa? Nasıl olsa? Nerede olsa? / Ne olmasa? …Ve bize yazın lütfen!” sloganıyla düzenlenen “100. İEF’ye Mektup” etkinliğ, 100. İEF'ye düzenleyecek nesillerin şimdiden yetişmesi, gençlerde ve çocuklarda fuar farkındalığı oluşturulmasını amaçlıyor. Şimdiden 100. yıla ulaşmayı önlerine hedef olarak koyduklarını ve bugünün çocuklarının 18 yıl sonrasının yetişkinleri olacağını belirten İZFAŞ Genel Müdürü Mehmet Şakir Örs, yaptığı açıklamada, “Geleceğin fuarlarını, bugünün gençleri ve çocukları yapacak. İzmir ve ülkemiz için tarihsel önemi olan fuarımızın, daha uzun yıllar yaşamasını arzuluyoruz. Geleceğin büyükleri olan gençlerimiz, çocuklarımız 100. İEF’de de fuarımızı sahiplensin, bizden sonraki kuşaklar bu bayrağı devralsın istiyoruz. Bu nedenle geçtiğimiz yıl gençlere ulaşmayı hedeflemiştik. Bu yıl 82. İEF’de hedefimizi büyüterek, gençlerden sonra çocuklara da ulaşmaya çalıştık.” dedi. Örs, bu çalışmanın günümüzün toplum yaşamıyla gelecek arasında bir köprü işlevi göreceğine de dikkat çekti. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.