İzci Kampı'na Coşkulu Veda

İzci Kampı'na Coşkulu Veda

Başakşehir Belediyesi İzci Kampı, 2014 yılı kapanış programı çoşku dolu anlarla gerçekleşti. Şamlar Tabiat Parkı’nda gerçekleşen veda programına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan...

Başakşehir Belediyesi İzci Kampı, 2014 yılı kapanış programı çoşku dolu anlarla gerçekleşti.

Şamlar Tabiat Parkı’nda gerçekleşen veda programına Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı, Başkan Yardımcısı Murat Şahin, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Basri Akdemir, Kamp Koordinatörü Taceddin Özcan ve çok sayıda veli katıldı.

Belediye tarafından her yıl düzenlenen izcilik kampı final programına İzci velileri de katıldı. Kamp alanını gezen ve çocukları ile birlikte akşam yemeği yiyen veliler, kamp ateşinin etrafında oturarak, çocuklarının kapanış için hazırladığı faaliyetleri izledi. Geçen sene yakılan kamp ateşinin küllerinin yeni yakılan ateşe atılma geleneğini uygulayan izciler, yaktıkları kamp ateşinin etrafında çember oluşturarak marşlar okudu, şarkılar söyledi.

Kapanış programına katılan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, kamp ateşini yaktı. Programda konuşan Uysal, "Bugün sezonun son kampı. 4 yıl önce açmıştık. Her yıl talep biraz daha artarak devam ediyor. İzcilik insan hayatını disipline eden, disiplinli çalışmayı ve doğayla baş başa yaşamayı öğreten bir yaşam biçimi. Verimli geçen kamp süresince Suriyeli çocuklar olmak üzere birçok öğrenciyi burada misafir ediyoruz. İzcilik Kampı ailelerin çocuklarının her yıl göndermek istediği bir etkinlik haline dönüştü." dedi.

Türkiye İzcilik Federasyonu Başkanı Hasan Dinçer Subaşı de "Bizler çocuklarımızı yetiştirmek için her türlü fedakarlıkta gönüllü olarak bulunan izci liderleriyiz. İleride burada yetişmiş olan çocuklarımız da inşallah birer lider olacaklar ve her birinin böyle kalabalık izcileri olacak. Özelikle başta kampa gelen izcilere olmak üzere, canlarından bir parça olan evlatlarını güvenerek emanet ettikleri için ailelere çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.