İyi takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik

İyi takım olduğumuzu bir kez daha gösterdik

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar, Karabükspor deplasmanında 2-0 geriden gelerek muhteşem bir geri dönüşe imza attığını ve oynadığı oyunla, ortaya konulan mücadele ile kalitesini ortaya koyduğunu ifade etti.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Baydar, Karabükspor deplasmanında 2-0 geriden gelerek muhteşem bir geri dönüşe imza attığını ve oynadığı oyunla, ortaya konulan mücadele ile kalitesini ortaya koyduğunu ifade etti. Baydar, "Bizim için oldukça önemli bir maça çıktık. Oyuna iyi başlamamıza rağmen, rakibe pozisyon vermeden ve bize göre hakemlerin uydurma bir kararı sonrasında kazanılan duran topta kalemizde şanssız bir gol gördük. İkinci devreye yapılan oyuncu değişikliği ile iyi başladık. Bu maçı ne kadar istediğimizi oyunumuz ve mücadelemizle gösterdik. Yakaladığımız pozisyonlar ve kaçan penaltıdan sonra 2-0 geriye düştük. Takımımız inancını bir an olsun kaybetmedi. Baskılı ve iştahlı futbolunu devam ettirdi ve ard arda bulduğumuz gollerle beraberliği yakaladık. Bize göre mücadelemizin hakkı en kötü 1 puandı. Çok değerli 1 puan aldık. Bunu alamasaydık gerçekten çok üzülürdük. Karabükspor gibi bir takım karşısında 2-0 geriden gelerek muhteşem bir geri dönüşe imza atan oyuncularımızı ve teknik heyetimizi kutluyoruz" dedi.

7 MAÇTA TEK YENİLGİ

Ahmet Baydar, Torku Konyaspor’un ligde oynadığı son 7 maçta sadece 1 yenilgi aldığını belirterek, "Zorlu bir seriden geçiyoruz. 7 haftada 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 yenilgi aldık. Karşılığında 10 puan topladık.  Oyuncularımız rakip ayrımı yapmadan inanılmaz bir mücadele ortaya koydular.  Şanssız puan kayıplarımızda oldu. Ama bir an olsun inancımızı kaybetmedik. Bunun karşılığını da aldığımızı düşünüyorum. Önümüzde iki maç var. Kayserispor karşılaşması seyircimiz önünde bu sezon oynayacağımız son maç olacak. Taraftarlarımızın desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılarak hem kendilerine iyi bir sonuçla veda etmek istiyoruz" diye konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum