İyi motive olan kazanır

İyi motive olan kazanır

Diltaş, Ziraat Bankası maçını kazanarak rahat bir nefes almak ve devre arasına moralli girmek istiyor. Antrenör İsmail Kırıcı, her iki ekip içinde zorlu bir maç olacağını iye motive olanın kazanacağını söyledi

Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ziraat Bankası maçının hazırlıklarını Antrenör Ünsal İsmail Kırıcı nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor. Geçen hafta kendi sahasında Beşiktaş’ı 3-1 mağlup ederek önemli bir 3 puanı alan Mavi-Beyazlılar, Ziraat Bankası maçını da kazanarak ilk yarıyı galibiyetle kapatmak istiyor. Temsilcimizde sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, oyuncuların idmanlarda hırslı olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Ziraat Bankası maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını ifade eden Diltaş Eğitim Kurumları Spor Kulübü Antrenörü Ünsal İsmail Kırıcı, “Ziraat Bankası güçlü bir rakip. Çok önemli oyuncuları var ancak voleybol bir moral ve motivasyon sporu. Dolayısıyla daha çok motive olan, daha çok mücadele edenin kazanacağı bir karşılaşma olacak. Dikkatli, sabırlı bir oyun gösterdiğimiz zaman rakipten puan alabilmemiz mümkün” dedi.
İkinci devre fikstür avantajını en iyi şekilde kullanarak Play-Off’a kalmak istediklerini belirten Kırıcı, “İkinci devre 6 maçı sahamızda oynayacağız. Hedef takımlar olarak nitelendirdiğimiz Galatasaray, Kastamonu Bozkurt Belediyesi, Maliye Milli Piyango ve SGK’yı Konya’da ağırlayacağız. Bu maçları kazanarak, ilk 8 takım arasında yer almak istiyoruz” diye konuştu.
Ligde 11. haftanın programı şöyle: 19 Aralık Cumartesi: 15:00 Ziraat Bankası-Konya Diltaş Eğitim Kurumu (Selim Sırrı Tarcan) 17:30 Halkbank-Fenerbahçe (Selim Sırrı Tarcan) 13:30 Beşiktaş-Arkas Spor (Akatlar) 15:00 Galatasaray-SGK (TVF 50. Yıl) 16:00 Kastamonu Bozkurt Belediye-Maliye Milli Piyango (Bozkurt) 16:00 Tokat Belediye Plevne-İstanbul Büyükşehir Belediyesi (Tokat Hüseyin Akbaş)
SULTANLAR KARŞIYAKA’YI YENMEK İSTİYOR
Bayanlar Voleybol 1. Ligi’nde mücadele veren Ereğli Belediyespor bu hafta kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Karşıyaka DYO maçının hazırlıklarını antrenör Ahmet Ata Onar nezaretinde günde çift antrenman yaparak sürdürüyor.  Temsilcimizde önemli bir eksiklik bulunmazken, hedef Karşıyaka karşılaşmasından galibiyetle ayrılarak kötü gidişe dur demek.
Karşıyaka DYO maçını kazanmak istediklerini ifade eden Ereğli Belediyespor Antrenörü Ahmet Ata Onar, “Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Vakıfbank Güneş Sigorta’ya mağlup olmuştuk. Ligde kötü günler geçiriyoruz ancak bu günleri geride bırakacağız. Bu hafta kendi sahamızda Karşıyaka DYO’yu ağırlayacağız. Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımda moraller yüksek. Önemli bir eksikliğimiz bulunmuyor. Salon ve seyirci avantajımızı en iyi şekilde kullanarak maçı kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Ligde 10. haftanın programı şöyle: 17 Aralık Perşembe: 17.30 İller Bankası-Ankaragücü (Selim Sırrı Tarcan) 20 Aralık Pazar: 17.30 Beşiktaş-Fenerbahçe Acıbadem (Akatlar) 13.00 Beylikdüzü-Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom (TVF 50. Yıl) 14.30 Galatasaray-Yeşilyurt (TVF 50. yıl) 13.30 Konya Ereğli Belediye-Karşıyaka DYO (Konya Ereğli)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.