İyi çalışıyor ve karşılığını alıyoruz

İyi çalışıyor ve karşılığını alıyoruz

Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Menajeri Yaşar Berber yeni sezonla birlikte yeni bir hava yakaladıklarını bu havayla birlikte iyi çalışarak karşılığını aldıklarını söyledi

Torku Konyaspor Basketbol Külübü Genel Menajeri Yaşar Berber başarının yeni hava ve iyi çalışmayla geldiğini söyledi. Berber, “Yeni salonumuz bize farklı bir hava getirdi. Selçuklu Belediye Başkanı ve çalışanlarının bize verdiği değer ve destek başarımızda önemli rol oynadı. Ayrıca teknik ekibimizde birbirini seven ve saygı duyan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var. Oyuncularımız da  uyumlu ve son derece yapıcı karakterler. Takım olarak yapmamız gerekeni yapıp, çok çalışıyoruz. Gayretli ve inançlıyız. Tüm bu saydığım özellikler başarıya giden yolda bizim avantajlarımız. 

8 maçta 5 galibiyet bizim için güzel bir başlangıç demek. Hem teknik heyetimiz hem de oyuncu kadromuz  iyi çalışıyor. Bunun karşılığını da alıyoruz. Yönetimimizin bize verdiği destek ile tam bir takım olduk. Bu birlikteliği yaratmak önemliydi. Biz bunu başardık” dedi.

KONYA’DA BASKETBOL HİÇ BİTMEDİ

Yaşar Berber Konya’da basketbolun uzun yıllardan beri var olduğunu ifade ederek, “ Konya’da basketbol çeşitli seviyelerde hep vardı. Eskiden Anadolu Kupası adı altında oynanan ligde Konya her sene finallere kalırdı. Şampiyonluk yaşamıştık. 1985 yılından sonra Konyaspor olarak birinci lige çıkıp, düşmüştük. Şirketlerin basketbola sponsor olmalarıyla başlayan rekabetin içinde Basketbol Federasyonu’nun kazandığı ivme kulüplere de yansıdı. 1992 yılından sonra Konyaspor, ikinci lig terfilerinde başarılı olarak Kombasan’ın sponsorluğunda Konya'da basketbolu birinci lig seviyesine taşıdı. İşte bu bizim için bir dönüm noktasıydı. Sponsorlukla birlikte kulüp profesyonelleşti. Oyuncu ve idareci kalitesi arttı. Bu sayede Avrupa'da sesimizi duyurduk. Büyük heyecanlar yaşadık. Zaman içinde inişli çıkışlı bir grafik sergilemiş olsak da Konya’da basketbol hiç durma noktasına gelmedi. Şimdi de her geçen gün büyüyen ve Dünyaya açılan Torku, kulübe sahip çıkarak bize sponsorluk desteği verdi. Konya basketbolu Torku ile daha ileriye gidecek. Buna inanıyoruz. Konyalı iş adamlarının da basketbola katkısını ve desteğini görmezden gelemeyiz. Bu noktada maddi manevi desteğini basketboldan esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyorum”.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.