İtalya Basını: Floccari Geri Dönüşe İmza Attı

İtalya Basını: Floccari Geri Dönüşe İmza Attı

İtalya Serie A'da altıncı sırada bulunan Lazio ile Trabzonspor'un dün geceki Avrupa Ligi maçında 3-3 berabere kalması İtalyan basınında Lazio'nun çok iyi bir geri dönüş gerçekleştirdiği şeklinde yorumlandı.

İtalya Serie A'da altıncı sırada bulunan Lazio ile Trabzonspor'un dün geceki Avrupa Ligi maçında 3-3 berabere kalması İtalyan basınında Lazio'nun çok iyi bir geri dönüş gerçekleştirdiği şeklinde yorumlandı. J grubunda 4'er puanla birinciliği paylaşan iki takımın mücadelesinin nefes kestiğine değinilirken Lazio'da oyuna sonradan dahil olan Floccari'nin iki golü sayesinde beraberliğin yakalanması takdirle karşılandı.

İtalya birinci ligi Serie A'nın güçlü ekiplerinden Lazio'nun, dün gece Avrupa Ligi maçında Trabzonspor ile 3-3 berabere kalması İtalyan basınında yankı buldu. 3-1 geriye düştükten sonra maçı 3-3'e getirmenin büyük bir başarı olduğuna değinen gazeteler oyuna sonradan dahil olup iki gol atarak beraberliği getiren Floccari'ye övgüde bulundu.

Corriere dello Sport maçtan fotoğraflarla verdiği haberde "Floccari başlattı: Lazio Türkiye'de eşitledi" başlığını kullanarak Lazio Teknik Direktörü Petkoviç ve oyuncularına övgüde bulundu. Floccari'nin iki golle adeta şov yaptığına değinilirken deneyimli çalıştırıcı Petkoviç'in yerinde değişiklikler yaparak mağlubiyetten kurtulduğuna vurgu yaptı. La Gazzetta dello Sport ise "Floccari iki golle çok değerli bir puan hediye etti" başlığıyla habere yer verdi. Lazio'nun 83.dakikaya kadar tüm riskleri alarak atak yaptığını ve bunun verimini de arka arkaya bulduğu iki golle aldığının altını çizdi.

La Stampa gazetesi haberle ilgili "Lazio, Türkiye'de süper dönüş: 3-3" manşetini kullandı. Petkoviç'in 3-1'den sonra izlediği taktikler sayesinde çok değerli bir beraberlik elde ettiğine değinilirken Henrique'nin kaleci Marchetti ile karşı karşıyayken kaçırdığı 4-1 olabilecek pozisyonun maçın dönüm noktası olduğuna vurgu yaptı. Repubblica gazetesi de "Floccari geri dönüşe imza attı" manşetiyle verdiği haberde maçın iki yarısında birbirinden çok farklı iki Lazio olduğuna dikkat çekildi. Özellikle ikinci yarıda oyunu domine eden tarafın Lazio olduğunu ve son dakikalarda bulunan 2 golle çok değerli bir beraberlik elde edildiği kaydedildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.