“İstikrarı yakalayamadık”

“İstikrarı yakalayamadık”

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven ligin ilk yarısında kötü bir performans sergilemediklerini ve ikinci yarıda daha iyi bir noktada olacaklarını ifade etti. Öten, Hleb transferinde de sona yaklaştıklarını ifade etti.

Torku Konyaspor’un sezonun ilk yarısında küçümsenmeyecek bir performans sergilediğini ve sahip oldukları kaliteli kadroya yapılacak takviyelerle ikinci yarıda daha da başarılı olacaklarına inandığını söyleyen Basın Sözcüsü Güven Öten, Torku Konyaspor'un Spor Toto Süper Lig'de uzun yıllar kalıcı olması için çalıştıklarını ifade etti.

"KAYBETTİĞİMİZ MAÇLARDA DA KÖTÜ OYNAMADIK"

Sezona iyi başladıklarını ancak bir türlü istikrar yakalayamadıklarını belirten Öten, “Oluşturduğumuz kadro ile sezona Fenerbahçe karşısında uzun süre unutulmayacak bir galibiyet aldık. Bu başlangıç takımımız adına iyi oldu. Ancak sonrasında oynanan maçlarda istikrarı bir türlü yakalayamadık. İlk yarıdaki 20 puanımızın 18'ini iç sahada aldık. Kaybettiğimiz maçlara bakıldığında kötü oynamadık. Sadece şanssızdık.” dedi.
" BAKKAL'IN GELİŞİ YENİ BİR BAŞLANGIÇ OLDU"

Mesut Bakkal’ın göreve gelişi ile yeni bir sayfa açtıklarını belirten Öten, “Kayserispor maçına yeni teknik direktörümüz Mesut Bakkal yönetiminde çıktık. Hocamızın gelişiyle birlikte yeniden bir canlanmayı hem Kayserispor hem de Eskişehirspor maçlarında görmüş olduk.
İlk yarıyı 20 puanla 13.sırada tamamladık. Alınan her puanın çok çok öneminin olduğunu biliyoruz. Sezonun ikinci yarısı daha çetin geçecek. Bizim kadromuz bu haliyle bile ligde başarılı olacaktır. Mesut hocamız gerçekten çok tecrübeli bir teknik adam. Takımımızı kısa sürede toparladı ve moral anlamında iyi bir seviyeye taşıdı. Kendisi takımımıza gerçekten çok inanıyor ve güveniyor. Bunu defalarca yaptığı toplantılarda oyuncularımıza aktardı.” dedi.

"HEDEF ORTA SIRALAR"

Sezon sonu hedefleri noktasında da konuşan Güven Öten, “Hedefimiz Spor Toto Süper Lig'de ilk senesini yaşayan bir takım olarak sezonu ligde kalarak ve orta sıralarda yer alarak tamamlamak. İnşallah önümüzdeki yıl hem maddi açıdan daha rahat sezona girerek hem de oturmuş bir kadro ile sezona başlamak Torku Konyaspor'umuzun ligde daha üst basamaklarda kendisine yer bulmasına katkı sağlayacaktır.” şeklinde konuştu.

"HLEB’DE SONA YAKLAŞILDI"

Bakkkal’ın kendilerinden devre arasında transfer istemediğini belirten Öten, “Hocamız bizden ara dönemde fazla transfer istemedi. Eksik mevkilerimiz belli. Vukovic transferinin ardından Hleb konusu da netlik kazandıktan sonra belki bir oyuncu daha alınabilir. Fazla transfer yaparak hem takımımızın yapısını bozmak hem de maddi anlamda fazla bir yükün altına girmek istemiyoruz.” dedi.
"GENÇ OYUNCULARI KİRALAYACAĞIZ"

Öten takımda forma şansı bulamayan genç oyuncular hakkında ise şu şekilde konuştu, “Kadromuzda yer alan genç oyuncularımız Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven forma şansı bulamadılar. Tecrübe kazanmaları ve maç eksiklerini gidermeleri için bu oyuncularımızı kiralayacağız. Anadolu Selçuklu Spor pilot takımımız olduğu için ilk tercih. Ama bu noktada oyuncunun isteği de önemli. Biz oyuncularımızın oynayacakları ve maç eksiklerini giderecekleri takımlarda forma giymelerini istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.