İŞTE O MEKTUP

İŞTE O MEKTUP

"Sayın Cumhurbaşkanım ve şahsınızda tüm Pakistan halkı,Sizin ne zorluklar çektiğinizi, çok düşündüm, çünkü ramazandayız, açlık, susuzluk nedir, biraz olsun bu kelimelerin manasının ne demek olduğunu yaşayarak anlamaya başladım.

Her ne kadar yaşım küçük olsa da, babam haberleri dinlerken her zaman Pakistan'ın durumunu anlatan görüntülerden, sizlerin durumunu biraz olsun gördüm, çok üzüldüm.
Babamın anlattığına göre Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı'nda biz düşmanla mücadele ederken sizler yanımızda olmuşsunuz, ellerinizden gelen yardımı yapmaya çalışmışmışsınız, şimdi siz sel felaketiyle zorluk içindesiniz, biz de şimdi sizin yanınızda olmamız, sizin ihtiyacınız olan yardımı elimizden geldiğince yapmaya çalışmamız gerektiğini düşündüm.
Benim yardımım ne kadar ihtiyacınızı karşılayabilir bilemiyorum ama bir senelik biriktirdiğim 150 lirayı ve oynadığım oyuncak bebeğimi, acınızı paylaşma adına size vermek istedim. Dostluğumuz adına size fotoğrafımı gönderiyorum. Sizin de bana imzalı resminizi ve mektubumun cevabıyla birlikte göndermenizi istiyorum.
Sizin yaşadığınız topraklardaki çok büyük sel felaketinden benim yaşımdaki çocukların bile haberi var. Sizin felaket dolayısıyla yardıma ihtiyacınız bulunduğunuzdan haberdar olduğumuzu bilmenizi istediğim için bu mektubu yazdım. Elimden gelen yardımı yapmaya devam edeceğim. Sizin en iyi dostunuz olduğumuzdan şüpheniz olmasın. Acınızı hep beraber yaşıyoruz. Dualarımız hep sizinle olacak. Ellerinizden öperim. Allah'a emanet olun."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.