İstanbulspor hazırlıkları başladı

İstanbulspor hazırlıkları başladı

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarına başladı.

Sarıyer karşısında aldığı hükmen galibiyet ve ardından Denizli Belediyespor deplasmanında aldığı 1-0’lık galibiyetle liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın hazırlıklarını moralli bir şekilde sürdürüyor. Henüz evinde galibiyet alamayan yeşil-beyazlılar, alacağı üç puanla hem iyi bir seri yakalamak, hemde taraftarlarını mutlu etmenin hesaplarını yapıyor.

İstanbulspor maçının hazırlıklarının startını dün yaptığı tek idmanla veren yeşil-beyazlılar, bugünü de tek antrenmanla kapatacak. Yarın öğleden sora yeniden tesislerinde bir araya gelecek olan Şekerspor, Mehmet Altıparmak nezaretinde gerçekleştireceği çift kale maçta İstanbul maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirecek. Yeşil-beyazlılarda, fıtık ameliyatı olan Murat Gürbüz Erol ve dizinden ameliyat geçirecek olan Samet Gören dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Öte yanan Denizli maçında sarı kart gören Gökhan Caba’da sarı kart sınırına gelen isimler kervanına katıldı. Caba ile birlikte Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve sakatlığı devam eden Murat sınırda bulunan diğer futbolcular. Dün yapılan idman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yapan teknik adam Altıparmak, sınırda bulunan futbolculara İstanbul maçında kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Ligin 6. haftasında zirve yolunda önemli bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlılarda başarılı futbolcular kart gördükleri takdirde Turgutlu önünde forma şansı bulamayacak.
Şekerspor Denizli deplasmanından getirdiği altın değerindeki üç puanla liderlik koltuğuna oturdu. Puanını 38’e çıkartan yeşil-beyazlılar, +20 averajla zirvede bulunuyor. Temsilcimizi yakından takip eden Eyüpspor ise bu afta puanını 38’e çıkarttığı maçta Tepecikspor’u gol yağmuruna tuttu. Zirvede yer alan Turgutluspor ise maç yapmadan geçtiği haftayı zararla kapattı. 36 puanda kalan Turgutlu, zorlu haftanın ardından 3. sıraya geriledi. Lig’de 4. sırada bulunan Alanyaspor ise bu hafta Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Aldığı beraberlikle puanını 34’e yükselten Alanya, zirve yarışında büyük yara aldı. Ayrıca Şekerspor’un bu hafta sonu karşılaşacağı İstanbulspor, kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’a 3-1 mağlup oldu. Aldığı yenilgi ile 23 puanda kalan İstanbul, 7. sırada yer alıyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Sarıyer karşısında aldıkları hükmen galibiyet ve Denizli deplasmanından getirdikleri üç puanla morallerinin yerine geldiğini söyledi. Geride kalan dört hafta sonunda eksikleri ve hataları ile birlikte liderlik koltuğuna oturduklarını ifade eden Altıparmak; “Şimdi tek hedefimiz bulunduğumuz yeri ligin sonuna kadar korumak. Başından beri söylediğimiz gibi, bu ligin en iyi takımlarından biriyiz. Hedefimize ulaşmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz. Öncelikle bu hafta sonunda kendi sahamızda oynayacağımız İstanbulspor maçını kazanmak istiyoruz. Grubun geride kalan haftalarında evimizde alacağımız ilk üç puanla taraftarımızın yüzünü güldürmeyi hedefliyoruz. Bunu başararak iyi bir serininde başlangıcını yapacağımıza inanıyorum. Üst üte aldığımız altı puan ve bulduğumuz moralle başarılı olacağımıza inancımız sonsuz. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.